Parfemi

Flora by Gucci

Flora by Gucci
Podeli dalje

Parfem Flora by Gucci je, kako i sam naziv govori, inspirisan cvetnim motivom i ujedno je drugi po redu parfem ovog poznatog modnog brenda, pod kreativnim vođstvom kuće Giannini iz Firence.

 

flora by gucciParfem Flora by Gucci je, kako i sam naziv govori, inspirisan cvetnim motivom i ujedno je drugi po redu parfem ovog poznatog modnog brenda, pod kreativnim vođstvom kuće Giannini iz Firence.

 

Uvodne note ovog osvežavajuće mladalačkog parfema su citrusi i božur; „srce“ je obogaćeno ružom i kineskim cvetom osmantusom (voćno cvetne mirisne note); dok su bazične note pačuli i sandalovina.


Nežan i sofisticiran, inspirisan – pored cveća i princezama prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, Flora je parfem koji je moćno senzualan u svojoj jednostavnosti.
Nenametljiva zavodljivost čini ga prosto neodoljivim, zbg čega je ovaj parfem idealan za sve elegantne, spontane i prirodne dame svih doba.

Prilagodljiv  svakoj prilici i dobu dana, ne čudi što se nalazi među omiljenim parfemima mnogih dama. Dostupan je u bočicama od po 30, 50 i 75ml.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook