Šminka

Caitlyn Jenner promo lice MAC šminke!

Caitlyn Jenner promo lice MAC šminke!
Podeli dalje

Caitlyn Jenner promo lice MAC šminke i ne samo to! Caitlyn je čak i kreirala kolekciju šminke koju je od juče moguće poručiti online.

 

Prema saopštenju koje je izdala čuvena makeup kompanija, Caitlyn Jenner je najnovije promo lice ovog brenda i autor nove, limitirane serije ruža za usne koji će se moći kupiti isključivo putem sajta MAC Cosmetics.

Razlog ovog partnerstva je taj što je kompanija u Caitlyn prepoznala sve one vrednosti i osobine koje i sami cene i slave: hrabrost, neustrašivost, iskrenost i saosećanje. Cela njena transformacija inspirisala je sve u kompaniji da žive život na najbolji mogući način i da poštuju i prihvate sve različitosti, te je kao takva bila savršen izbor za partnerstvo i saradnju.

Novi ruž za usne pod nazivom Finally Free je za sve rase, sve godine i sva opredeljenja, a celokupna zarada od prodaje namenjena je MAC AIDS Fund Transgender fondu kao podrška boljem životu transrodne zajednice.

Pored najave, na sajtu MAC Cosmetics možete pročitati i ekskluzivan intervju sa Caitlyn, kako na temu partnerstva tako i na temu svega onoga što u narednom periodu planira da radi.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook