Šminka

Hit letnji makeup trend sezone!

Hit letnji makeup trend sezone!
Podeli dalje

Znate li koji je to letnji makeup trend bez kojeg ovo leto nije potpuno? U moru trendova koji su više nego diskutabilni, ovakav način šminkanja zapravo je nešto što sve mi možemo prihvatiti i nositi bez imalo premišljanja.

Pravo s modnih pista i svih poznatijih svetskih plaža, ovaj letnji makeup trend je nešto što svakako možemo (i trebalo bi, jer tako je dobar!) primeniti i na lokalu 🙂 U pitanju su senke u nijansama zlata, bakra roze i crvene, a odlično se slažu uz sve boje očiju, kose i uz svaki oblik lica!

letnji makeup trend
Samo pogledajte Instagram naloge poznatih modnih brendova, pa i javnih ličnosti i uočićete i same da je u pitanju trend koji je itekako  zahvatio planetu. Senke u ovim nijansama definitivno čine oči upečatljivijim, a idu uz svaku priliku, tip garderobe i uz bilo koje doba dana.

Zlato, bakar, puder i jače roze nijanse, kao i boje vina definitivno su boje o kojima treba razmišljati kad krenete u kupovinu šminke jer, nešto nam govori da će se ovaj letnji makeup trend malo duže zadržati 🙂

Inspiraciju za izgled po najnovijoj modi potražite u našoj galeriji:

 

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook