Šminka

KKW by Kylie Cosmetics – novi hit karmini!

KKW by Kylie Cosmetics – novi hit karmini!
Podeli dalje

Novi nude trend u najavi! KKW by Kyle Cosmetics je linija ruževa i sjajeva za usne bez kojih ove sezone svakako nećemo moći!

I vrapci na grani sada već znaju da se, sve što Kardashian-Jenner sestre dotaknu i pokrenu, pretvara u zlato i postaje planetarno popularno, pa zato ne sumnjamo da će to biti slučaj i sa KKW by Kylie Cosmetics kolekcijom šminke.


Kako su i Kim i Kylie najavile na svojim nalozima na društvenim mrežama, 25. aprila se u prodaju pušta linija od 4 kremasta nude karmina koji su personifikacija Kiminog izgleda i boja koju ona voli da nosi.


Ovi kremasti karmini su potpuno drugačiji od Kyline uobičajene kolekcije, na njima je radila Kim lično i predstavljaju njen potpis. Čak su i imena ovih ruževa izvedena od njenog imena, pa tako imamo:

– Kimberly (svetlo braon nude nijansa)
– Kim (punč koralna nude nijansa)
– Kiki (roze nude nijansa)
– Kimmie (svetlo lila nude nijansa)

KKW by Kylie Cosmetics karmini će se na sajtu prodavati u setu po ceni od 45 dolara, a još nije poznato hoće li biti omogućena i pojedinačna prodaja.


Zainteresovane dame moraće da sačekaju utorak posle podne kako bi poručile ovaj limitirani set, ali se to – nažalost – ne odnosi na Srbiju, jer se naša zemlja, iako Bosna, Hrvatska i Slovenija jesu, ne nalazi na listi zemalja za internacionalnu isporuku.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook