Šminka

Make up pokloni za Novu godinu

Make up pokloni za Novu godinu
Podeli dalje

U susret najluđoj noći i predstojećim praznicima, potražili smo koji su najbolji make up pokloni za Novu godinu i evo naših predloga.

 

Kada govorimo o šminkanju, uvek nam na pamet padnu Avon i Sephora, kao brendovi koji su poznati po kvalitetu i širokoj ponudi najrazličitijih paleta. Ovoga puta, Avon u ponudi ima 4 različite palete senki i sjajeva za usne, u zavisnosti od budžeta i sklonosti ka bojama.

Mini make up paleta
Sadrži 10 nijansi sa efektom zvezdane prašine: 4 senke, 4 sjaja za usne, 2 rumenila i po jedan aplikator za senku i sjaj – savršeno za torbu!

makeup_pokloni_za_novu_godinu_v

8 u 1 paleta senki za oči
Paleta se sastoji od 8 savršeno uklopljenih nijansi koje se lako nanose i ostaju postojane nekoliko sati. Možete birati između 2 tipa nijansi.

makeup_pokloni_za_novu_godinu_v1

Avon profesionalna paleta šminke
Paleta sadrži 15 nijansi senki za oči 4 nijanse sjaja za usne 2 nijanse rumenila aplikator za nanošenje senke za oči aplikator za nanošenje sjaja za usne aplikator za rumenilo.

makeup_pokloni_za_novu_godinu_v2

Avon Master paleta šminke
Ova velika paleta u sebi sadrži čak 55 senki za oči 36 sjajeva za usne 4 rumenila 1 aplikator za rumenilo 1 aplikator za senku 1 aplikator za sjaj za usne.

makeup_pokloni_za_novu_godinu_v3


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook