Šminka

Revolution Friends šminka dostupna i u Srbiji!

Revolution Friends šminka dostupna i u Srbiji!
Podeli dalje

Nakon nedavne svetske premijere, Revolution Friends kolekcija šminke dostupna je i u Srbiji! Saznajte sve o paletama koje možete naći kod nas!

Volite šminku, ali ne i da istu preplatite? Brend Revolution je jedan od onih koje iznova rado preporučujemo, utoliko više od kako je i zvanično dostupan na našem tržištu, a zahvaljujući Alexandar Cosmetics. I ne, ovo nije plaćeni tekst niti reklama, već preporuka uredništva nakon redovnog korišćenja najrazličitijih makeup paleta ovog brenda.

No, razlog pisanja ovog teksta nije samo da nahvalimo Alexandar Cosmetics, već da obelodanimo kako je vruća Revolution Friends kolekcija šminke dostupna za kupovinu kod nas – kako u fizičkim radnjama, tako i putem online shopa!

Svi detalji Revolution Friends šminke

Ako ste ikada želele da izgledate poput Monike, Rejčel ili Fibi, Revolution brend vam upravo to omogućava! Povratak u devedesete na najbolji mogući način – pomoću tri seta kompaktnih senki za oči u stilu svake od glavnih glumica popularne serije Friends. I, mada sama kolekcija broji mnogo više setova i delova šminke, ova tri su – verujemo – samo početak ponude za koju se nadamo da će se uskoro proširiti.

revolution friends šminka senke setovi

Nakon nedavne jesenje svetske promocije, Revolution Friends šminka nam dolazi u tri različite kombinacije senki za oči u standardnom četvrtastom pakovanju i sa 9 različitih a komplementarnih nijansi, što smo navikle da viđamo kod Huda Beauty, Chanel i sličnih brendova. Sve tri kombinacije senki dolaze sa mat i pigmentiranim, sjajnim bojama koje se lepo nanose, ne ostavljaju tragove viška i vrlo su postojane.

I, dok čekamo da se ponuda Revolution Friends šminke kod nas uveća, na zapadu je dostupno svih 30 proizvoda iz ove linije, što pored trio senki uključuje i:

  • Dodatne palete senki
  • Karmine i sjajeve za usne
  • Maske za lice i usne
  • Piling za telo
  • Kupke za telo
  • Ogledalo
  • Skranči gumice za kosu
  • Kozmetičke torbice

Oživite uspomene na legendarnu seriju i zabavite se rekreirajući neke od prepoznatljivih lookova Monike, Rejčel ili Fibi po pojedinačnoj ceni od 1099,00 za svaku paletu! I ne samo to, zabavite se nanoseći boje nazvane po čuvenim frazama i momentima iz serije: Smelly Cat, On a berak, Barneys ili nosite sjajeve i ruževe nazvane po Čendleru, Rosu i Džoiju 😊

BONUS

Dodatni razlog zašto volimo Revolution šminku je i taj što je ovaj brend potpuno organski i svoje proizvode ne testira na životinjama, što samo dodatno pojačava da se dobro osećamo 😊


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment