Svakodnevna nega

Idealna zimska nega lica

Idealna zimska nega lica
Podeli dalje

Nedostatak vlage u okolini uzrokovan suvom klimom, prekomernim grejanjem i niskim temperaturama traži da zimska nega lica bude kompletno hranljivo iskustvo: trenutno umirivanje i dugotrajna obnova.


Niske temperature, oštar vazduh, vetar, kiša, sneg podstiču isparavanje vode iz kože i tako direktno doprinose njenom dodatnom isušivanju, zbog čega su laboratorije Vichy razvile liniju proizvoda Nutrilogie, za negu osetljive suve i vrlo suve kože lica. Bogate i rastopive teksture ove linije obogaćene su biljnim uljima, karite buterom i pčelinjim voskom kako bi koži pružile optimalnu količinu hranljivih materija za izvanredan osećaj prijatnosti bez masnog efekta. Nutrilogie formula je dodatno obogaćena hranljivim sastojkom Sphingo-lipid® koji pomaže kod obnove hidrolipidnog filma.

idealna-zimska-nega-lica-v
KAKO PODSTAĆI SUVU KOŽU NA PROIZVODNJU LIPIDA

Sa problemom suve kože najčešće se susrećemo u zimskim mesecima, a neke osobe imaju suvu kožu i tokom cele godine. Suvoj koži nedostaju međućelijski LIPIDI pošto ih koža ne proizvodi dovoljno. Posledice su zatezanje, ljuštenje, crvenilo, osetljivost i propusnost kože kao i nedostatak vode. Površina je gruba i hrapava, a koža gubi sjaj. Vichy rešenje za suvu kožu je linija NUTRILOGIE, intenzivna hranljiva nega sa patentiranim aktivnim sastojkom SPHINGO-LIPID® i tehnologijom oleosoma koja je osnova njene izrazito upijajuće i nemasne teksture. Patentirani hranljivi aktivni sastojak Sphingo-lipid®, sadržan u svim Nutrilogie negama rezultat je desetogodišnjih istraživanja.

IDEALNA REŠENJA ZA SVE SUVE KOŽE

NUTRILOGIE 1 – Rastopiva i nemasna tekstura Nutrilogie 1 nege za suvu kožu se izuzetno lako upija, dok obogaćena esencijalnim masnim kiselinama i biljnim uljima nudi celodnevni osećaj udobnosti. Nanošenjem ove nege, suva koža je u trenu umirena, suvoća i zatezanje su ublaženi, a tokom 24 sata prisutan je osećaj prijatnosti i elastičnosti. Suvoj koži se postepeno vraća kvalitet normalne kože.

idealna-zimska-nega-lica-v1
NUTRILOGIE 2 – Nega za trenutno umirivanje i dugotrajnu obnovu suve i vrlo suve kože lica obogaćena je termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu zahvaljujući prisustvu 15 blagotvornih minerala, nudi 24-časovnu hidrataciju za celodnevni osećaj prijatnosti i potpuno poštovanje prirode kože. Bogata, rastopiva i nemasna formula Nutrilogie 2 obogaćena je biljnim uljima, karite buterom i pčelinjim voskom pa suvoj i vrlo suvoj koži daje optimalnu količinu hranljivih materija i izuzetan osećaj udobnosti tokom celog dana bez masnog efekta.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Linija proizvoda Nutrilogie sadrži formule sa koncentrovanim hidratantnim i hranljivim sastojcima: biljnim uljima, karite buterom i pčelinjim voskom namenjenim za suvu i vrlo suvu osetljivu kožu. Vichy stručnjaci su koncentrat spojili s aktivnom komponentom Sphingo-lipide® koja pomaže pri rekonstrukciji hidrolipidnog filma. Koža je obnovljena već posle prvog nanošenja, a na dodir je punija i mekša bez masnog osećaja.

Save

Save

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook