Svakodnevna nega

Korektivna tonirana krema za mlade

Korektivna tonirana krema za mlade
Podeli dalje

Novo na tržištu Srbije: korektivna tonirana krema za mlade, koja deluje protiv fleka i nepravilnosti na koži dolazi nam iz kozmetičke kuće La Roche-Posay i evo po čemu je posebna.


U ovom digitalnom dobu tradicionalni tretmani protiv akni jednostavno su prespori. Mladi žele trenutno i efikasno rešenje koje će im omogućiti ujednačen ten u svakom trenutku. Postavlja se pitanje na koji način mladima ponuditi „instant“ rešenje koje osim na nepravilnosti, deluje i na ujednačavanje tena? Ove godine La Roche-Posay nudi jedinstveno rešenje i predstavlja novitet u nezi problematične kože: EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT korektivnu toniranu negu koja ujednačava ten i deluje protiv fleka i nepravilnosti na koži. Osim jedinstvene nege, La Roche-Posay je razvio online platformu #FreeFromSpots u saradnji sa dermatologom i najpoznatijim YouTuberima, koji razbijaju mitove o bubuljicama i daju savete o pravilnom tretiranju kože sa nepravilnostima.

EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT je nova ujednačavajuća i korektivna nega koja prekriva bubuljice, mitisere i pore i sprečava nastanak istih, a prekriva i crvene i smeđe fleke na koži. Formula sadrži Procerad™ koji aktivno deluje protiv nepravilnosti: Procerad™ je patentirani ceramid koji štiti od pojave crvenih ili smeđih fleka. Efikasnost je vidljiva već nakon 24 sata*: nepravilnosti su vidljivo manje crvene, nakon 8 dana znatno su manje, a nakon 4 nedelje pore su otpušene, tekstura kože poboljšana, a sjaj pod kontrolom**.

*Studija spovedena na 38 ispitanika
**Studija sprovedena na 40 ispitanika

 

U današnjoj eri selfija i društvenih mreža, još više je izražen uticaj akni na pojedince. Mladi dele slike i sadržaj iz svog života, stvaraju krugove prijatelja na društvenim mrežama, žele biti viđeni u datom trenutku i zbog toga traže način kako da što pre „poprave“ ten na fotografijama.

„Moderna dermatologija nudi veliki broj tretmana za borbu protiv akni koji su neefikasni ako im pacijent nije dosledan. Nažalost, prosečan pacijent nema strpljenja držati se propisanih tretmana, zato je potrebno pronaći drugačije rešenje. Osim toga, brojke pokazuju da se otprilike polovina pacijenata ne drži propisanih tretmana*“ ističe dermatološkinja dr Brigitte Dreno. Najčešće rešenje mladih sa problemom nepravilnosti na licu je „photoshop“ i/ili velika količina proizvoda za prekrivanje. Rešava li to zaista problem nepravilnosti na koži?

DVOSTRUKA KOREKCIJA MASNE KOŽE SKLONE AKNAMA U DVE NIJANSE

Brzo i lako nanošenje lagane teksture stvara osećaj prijatnosti i hidratacije, a istovremeno ostavlja mat efekat na koži. EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT proizvodi se u dve nijanse: LIGHT i MEDIUM, za svetlo i prirodno prekrivanje bez začepljenja pora. Uz La Roche-Posay termalnu vodu prirodno bogatu selenom dokazanog dermatološkog delovanja, umiruje kožu, smanjuje nadraženost i deluje kao antioksidant.

korektivna-tonirana-krema-za-mlade-v
Dermatolog i 19 međunarodnih Youtubera odgovara na najčešća pitanja o aknama

Internet je prepun istina i laži o bubuljicama, zato je La Roche-Posay u saradnji sa dermatologom i YouTuberima odgovorio na najčešće zablude o bubuljicama i kako ih se rešiti. Želite li da otkrijete koji su najčešći mitovi i zablude o hrani i bubuljicama? I da li kućni lekovi pomažu kod tretiranja akni? Da li smemo bubuljice istiskivati ili ne? Kako život u gradu, zagađenje, sunce i stres kome smo izloženi utiču na nepravilnosti? Saznajte pravu istinu o bubuljicama i potražite stručni savet dermatologa na novoj online platformi #FreeFromSpots

Save

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook