Svakodnevna nega

Maska za sjajnu i meku kosu

Maska za sjajnu i meku kosu
Podeli dalje

S vremena na vreme, kosi je neophodno ugađanje kako bi bila zdravija i lepša. Ova maska za sjajnu i meku kosu će učiniti upravo to!

 

Ovu hranljivu i prirodnu masku napravićete pomoću sastojaka koje sigurno imate kod kuće: sve što vam treba jesu jaja i maslinovo ulje!

Dobro pomešajte 2 žumanca sa 2 kašike maslinovog ulja i smesu razredite sa šoljom vode. Masku nanesite na kosu, počevši od samog korena, masirajući teme glave. Ostavite da deluje 15-20 minuta, a nakon toga dobro isperite uobičajenim šamponom.


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Stabilizovani Aloe Vera Gel blagotvorno deluje ne samo na našu kosu već i na kožu glave. Svojstva ALOE Vera gela i njegov visok sadržaj u svim pa i u ovom proizvodu čine šampon prirodnom alternativom drugim šamponima za kosu, dok ga u isto vreme njegova blago formula čini podesnim za sve tipove kose. Svi hranljivi i vitaminski sastojci koji se nalaze u Aloji direktno deluju na kosu te na taj način kosu održavaju zdravom a ujedno i čuvaju i neguju kožu glave i vlasište. Njegovo Enzimsko delovanje uklanja izumrle ćelije, a Blagotvorno dejstvo Aloe vera Gela ojačava kosu uz alojinih amino kiselina koje se slažu sa aminokiselinama u folikulima i papilama vlasi i opskrbljuje saponinima i prirodnim agensima i daju kosi gustinu.

Facebook