Svakodnevna nega

Ugađajte sebi s ljubavlju

Ugađajte sebi s ljubavlju
Podeli dalje

Vikend, zima, loše vreme… Ugađajte sebi s ljubavlju, poslušajte i primenite neke od saveta koje vam danas preporučujemo.

Nega kože treba da nam je na samom vrhu liste prioriteta, zbog čega je tu ovaj tekst sa 6 saveta kojih bi svaka od nas trebalo da se pridržava.

A kad već govorimo o nezi kože, ona u zimskom periodu treba da je pojačana, usled suvog vazduha, oštrog vetra i niskih temperatura. Jeste li znale da postoji posebna paleta krema i ostalih kozmetičkih proizvoda, koji su namenjeni zimskoj nezi i zaštiti kože?

ugađajte-sebi-s-ljubavlju-V

Kad završite sa negom i hidratacijom kože, dolazi pravo vreme za malo joga gimnastike – i to za oči, koje su nepravedno zanemaren organ, kada su nega i zaštita u pitanju. Na prvu loptu, joga za oči može delovati čudno – pa i smešno – što ne znači da nije delotvorno – isprobajte i same, pa nam javite rezultat 🙂

ugađajte-sebi-s-ljubavlju-V1

I kad ste sve to odradile, možda želite da izađete uveče, možda neka kafa ili koktel sa drugaricama, pa se treba malo doterati i našminkati. A tu vam u pomoć priskače sprej za lice – bilo kao dodatna zaštita, bilo kao prirodno delotvoran fiksator šminke – a pomoću ovog našeg jednostavnog uputstva, vrlo lako ga možete napraviti i same.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook