Svakodnevna nega

Znaci za promenu fena za kosu

Znaci za promenu fena za kosu
Podeli dalje

Fen za kosu ženama postaje „najbolji drug“ još koliko u osnovnoj školi. Neuredna i neisfenirana kosa, danas pogotovo, postala je sinonim za aljkavost i nemarnost. Svaka od nas ima najmanje po jedan fen u kući i koristimo ga, vrlo verovatno, do njegovih poslednjih dana.

 

 

 

Fen za kosu ženama postaje „najbolji drug“ još koliko u osnovnoj školi. Neuredna i neisfenirana kosa, danas pogotovo, postala je sinonim za aljkavost i nemarnost. Svaka od nas ima najmanje po jedan fen u kući i koristimo ga, vrlo verovatno, do njegovih poslednjih dana. Ali, kada je zaista vreme za promenu fena – a da nam on to sam ne pokaže, dimom ili manjom eksplozijom?
 

–    Ne sećate se kada ste ga kupile

–    Trebate duplo više vremena da kosu osušite nego ranije

–    Osećate miris kada ga uključite

–    Ne duva topao vazduh

–    Varniči kada ga uključite u struju

 

Pri kupovini novog fena, imajte na umu da je bolje uložiti i nešto više novca od planiranog budžeta, budući da je on neizostavno sredstvo u održavanju Vaše kose lepom, sjajnom i negovanom. Kupite fen za kosu renomiranih proizvođača i sa dovoljnom jačinom, naročito ako ga koristite više puta u toku nedelje. Današnji fenovi za kosu imaju regulatore toplote, tako da štite od pregrejavanja – kako kosu, tako i motor aparata.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook