Trespassing

Sabotaža na Organu Vlasti

Sabotaža na Organu Vlasti
Podeli dalje

Sabotaža na Organu VlastiŠaljite decu Fejsbukom i Tviterom i neka viču „Ponovo radi Sabotaža! Ponovo radi Sabotaža!“ bar dok ovom seksi portalu Organ Vlasti koji mi velikodušno ustupa prostor za vređanje i omalovažavanje pojedinaca i grupacija u vlasti i van nje ne ušpricaju vodu u koaksijalni kabal.

 

 

[quote align=“center“ color=“#999999″]

„Na kom organu si završio crni sine“

[/quote]

Na Organu Vlasti baba, na Organu Vlasti! I nije ni Kralj, ni Hitler, ni Tito nego nova vlast, elektronska, sve prati i sve snima, nema više skrivanja i šaputanja, i senici i šljivici imaju i oči i uši, sve je pokriveno signalom. Doduše u Srbiji malo teže sa ovim našim lopužama od provajdera, ali ako hoće da te slikaju ima da usmere satelit i da snime svako dugme na Rajkinom jelečetu. Ako još ima devojaka da se zovu Rajka, i ako od tih Rajki  još neka nosi jeleče, osim kad dođu Arapi pa im treba izvući i poslednju erekciju sa računa. E onda sisate Rajke dovodimo sa svih strana.

Obećao sam damama sa portala da neću mnogo o politici, ali kako, recite mi kako! Već je dokazano da ljude uvek najviše interesuje seks i sve što ima veze sa seksom. E sad ako izađete na ulicu i prosečnog Srbina upitate da kaže prvo što mu padne na pamet kad vi kažete pička, pa za dva minuta ima da vam izredjaju sastav zadnje tri vlade u Srbiji! I kako ja da ne razmišljam o politici kada se tako lepe stvari ovde vezuju za nju?! Ali obećao sam, na jedan tekst o politici ići će dva koja će bar 50% biti o drugim temama.

 

I tako, šaljite decu Fejsbukom i Tviterom i neka viču „Ponovo radi Sabotaža! Ponovo radi Sabotaža!“ bar dok ovom seksi portalu Organ Vlasti koji mi velikodušno ustupa prostor za vređanje i omalovažavanje pojedinaca i grupacija u vlasti i van nje ne ušpricaju vodu u koaksijalni kabal. 

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment