Fitnes

Novi XChallenge izazov: Les Mills u Beogradu

Novi XChallenge izazov: Les Mills u Beogradu
Podeli dalje

Najnoviji „XChallenge“ prirediće posebno uzbuđenje svim ljubiteljima intenzivnih vežbi: u subotu 26.11. održaće se veliki Les Mills trening sa početkom u 17:00h u Atletskoj dvorani, u ulici Bulevar oslobođenja bb na Banjici.

Karaktersitika ovih fitness programa jeste doživljaj kao da se vežbači nalaze na rok koncertu, sve se odvija uz dinamičnu muziku u pozitivnoj atmosferi. Program će voditi Les Mills prezenteri koji motivišu učesnike da pomere svoje granice izdržljivosti.

XChallenge će početi sa 30-to minutnim Grit Cardio programom, a nakon 15 minuta pauze sve prisutne očekuje Body Attack u trajanju od 60 minuta.

novi-xchallenge-izazov-les-mills-u-beogradu-v

GRIT CARDIO je polusatni visoko intenzivni intervalni trening koji povećava kardiovaskularnu izdržljivost, brzinu i čini da telo sagoreva kalorije i satima nakon treninga. Ovaj trening koristi kombinacije vežbi sa sopstvenom težinom što povećava izazov i intenzitet koji su potrebni za postizanje rezultata.

BODY ATTACK  predstavlja visoko intenzivni trening na kojem pokreti odgovaraju i početnicima i iskusnim vežbačima. Kombinuju se atletski pokreti poput trčanja, iskoraka i skokova sa vežbama snage kao što su sklekovi i čučnjevi.  Prijava za trening je besplatna i moguća samo putem online formulara. Više informacija o „XChallenge“ izazovima može se naći na sajtu reebok.rs.

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook