Fitnes

Vezbe za stomak posle carskog reza

Vezbe za stomak posle carskog reza
Podeli dalje

Vežbe za stomak posle carskog reza su tu da vam pomognu da povratite pređašnju liniju i rešite se viška iz predela stomaka.

 

Nakon trudnoće i porođaja, svakoj ženi je na pameti da povrati pređašnju liniju i reši se viška iz predela stomaka. Isto se odnosi i na žene koje su se porodile carskim rezom, a mi smo se potrudili da pronađemo adekvatne vežbe za njih koje pomažu pri skidanju stomaka.

Pre svega, treba napomenuti kako je neophodno da sačekate (6 do 8 nedelja najmanje) pre nego što sa vežbanjem krenete jer – imale ste operaciju i potrebno je vreme kako bi se rana smirila, zacelila i dozvolila vam napor kao što je vežbanje. Pored toga, kad krenete sa vežbanjem, obavezno ranu zaštitite odgovarajućim steznikom i potrudite se da ste u odgovarajućoj garderobi koja vas ne steže.

Vežbe koje smo pronašli su određene specijalno za sve vas mame – carice i možete ih jednostavno raditi od kuće i kad god imate malo slobodnog vremena, a osmislila ih je amerikanka Heather Gunn, samoproklamovani “healthguru”:

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook