Lice i telo

Kraljevski tretman u centru grada

Kraljevski tretman u centru grada
Podeli dalje

Kad god vam je dosta posla i privatnih obaveza, toplo preporučujem kraljevski tretman u centru grada, pravoj hedonističkoj spa oazi.

 

Znate već taj scenario: rastrzani između privatnih i poslovnih obaveza, misli koje lete brzinom od 200 na sat; tempo koje namećemo same sebi ne bi li ispunili sve što (mislimo da) moramo. U nekom trenutku, ili dođe do potpunog rasula, ili eksplodiramo – pa, kud koji mili moji dok se ne izduvamo.

 

E, da se takve situacije ne bi dešavale, postoji jedno posebno mesto u samom centru grada, jedna neviđeno ugodna i ušuškana spa oaza, u kojoj možete odmoriti telo i dušu i odatle izaći bukvalno regenerisane i preporođene – verujte na reč.

Pre dva meseca, pozvana sam na jedno (ne)tipično druženje u Shen Medical Spa, prvi centar tog tipa u Srbiji. Kao spoj klinike i spa centra, jednostavnosti i luksuza, ovaj centar nudi sveobuhtavnu wellness i medicinsku negu u jednom okruženju i predstavlja antistres centar, kutak za žene (kao i muškarce), u kojem mogu uraditi nešto za sebe, svoje zdravlje i kvalitet života u kratkom roku. Pre samog tretmana, organizovano nam je malo druženje sa vlasnicom centra, doktorkom Biljanom Đorđević, a tu je bio i neizostavni vitaminski koktel dobrodošlice.

kraljevski_tretman_u_centru_grada_v2

Kako se nisam podvrgavala nikakvim medicinskim tretmanima, opisaću vam divno iskustvo anti stres masaže koja me je oslobodila napetosti i potpuno oporavila za svega 30  minuta.

 

Nikada ranije nisam imala susret sa masažama, tako da nemam sa čim uporediti ovu vrstu masaže, ali vam mogu reći da – šta god da je maserka radila, hvala joj – gotovo da sam mogla osetiti kako mi se negativna energija izvlači iz tela svakim njenim blagim, a temeljitim, dodirom. Uz kombinaciju biljnih eteričnih ulja i ambijentalne muzike, osećaj regeneracije bio je potpun. Inače veoma golicljiva na tuđe dodire (što je, ujedno, i jedan od razloga zbog kojih nikad nisam išla na masažu), ovo je bilo više nego prijatno i preko potrebno iskustvo. Antistres masaža je samo jedna od nekoliko vrsta holističke masaže koje možete imati u ovom medical – spa centru.

kraljevski_tretman_u_centru_grada_v3

Pored toga, ovde možete iskusiti jedinstven tretman u ovom delu Evrope, u vidu Float spa seanse. U pitanju je 60-minutno lekovito plutanje u vodi iz Mrtvog mora, u specijalnoj kapsuli koja, istovremeno, pruža luminescentnu i aromaterapiju, uz prijatnu muziku koja dolazi kroz vodu. Nisam (još) isprobala, ali oni koji jesu tvrde mi da je osećaj jednak osećaju ponovnog rođenja! 🙂

 

Budući da Shen Medical Spa ima više nego bogatu ponudu usluga za čije opisivanje bi mi trebalo više nego 700 reči, najbolje je da posetite njihov sajt i same se informišete o svemu što možete iskusiti. Dodaću samo da je u ovom centru moguće organizovati i prava ženska druženja, momente za parove, kao i hedonistička uživanja kako za mlade, tako i za buduće mame 🙂

 

Drage dame, nema izgovora! Bar jednom mesečno (najmanje) možemo izdvojiti vreme samo za sebe i posvetiti se hedonističkom opuštanju, regeneraciji, rasterećivanju od svih muka i problema. Zaboravite na sve bar na sat/dva i prepustite se nekim od kraljevskih tretmana u ovoj istinskoj oazi mira i hedonizma koja se nalazi u Vlajkovićevoj 15. Obavezno posetite i javite mi vaša iskustva!

Foto: privatna arhiva i Shen Medical Spa


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook