Astrološko ćoše

Astro saveti za novembar 2019

Astro saveti za novembar 2019
Podeli dalje

Kakve nas okolnosti i prilike očekuju u narednom period i kakvi su astro saveti za novembar pred nama? O ovoj temi je pisao astrolog Milan Kamponeski.

Kamponeski iliti AstroDulniker je na svojoj Facebook stranici tokom vikenda objavio stanje na nebu iz ugla astrologije, kao i predviđanja iliti astro savete za novembar, a što mi u celosti prenosimo.

„Znate i sami da ne pišem često o aktuelnom stanju na nebu, izuzev u situacijama vrednih pomena, a trenutna je takva.

Tokom ovog vikenda slabašni Mars iz Vage ulaz u egzaktni kvadrat prema Saturnu a zatim i Plutonu u Jarcu. Još će im se u nedelju pridružiti i Mesec pa će ova „ludnica što je širom otključana ostala“ poslednjih dana, doći do tačke ključanja.

Problemi sa zakonom, ludacima, psihopatama, porodičnim nasilnicima, kao i nastavak i zaključenje priča i problema koji su nastali u drugoj polovini juna ove godine će biti na meniju.

Veze koje su vam se krajem juna učinile kao „sudbinske“ a onda pukle mesec i po dana kasnije sada će imati svoje završne činove, zvaće on/ona ili vi da istresete sve što vam je na duši, mržnju razočarenje i slično.

  • Sad se rešavaju sudski procesi koji vam u životu dugo nose tenziju.
  • Neuspešno traženje pravde kod autoriteta.
  • Sukobi na poslu su stigli na ili / ili raskrsnicu.

Sve naravno u zavisnosti od položaja vaših planeta u natalnoj karti.

Saturn i Mars u kvadratu na nebu donose mržnju, nasilje, eskalaciju sukoba.
U ovom slučaju donose, ekalaciju, katarzu i razrešenje, nakon ovog vikenda i eskalacije, proteklih dana punih sukoba i napetosti, dolazi nedelja u kojoj će sve što je tokom ove godine bilo gurnuto pod tepih krenuti da se raščišćava.

Situaciju otežava Merkur koji kreće retrogradnim hodom kroz znak Škorpije u petak.

deljenje-tajne-astro-saveti-novembar
Saznaćete neprijatne ali prave istine koje su pozadina svih neostvarenih planova i želja, zašto ta „sudbinska veza“ nije uspela, ko štiti vašeg kolegu koji nekažnjeno zlostavlja svoje okruženje . .

  • Mnogo saobraćajnih nesreća tokom novembra, naročito u prvih nekoliko dana i posebno na planinskim saobraćajnicama.
  • Mnogo saobraćajnih kazni, novi problemi sa kolapsom na Beogradskim ulicama.
  • Problemi sa vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, naročito u starim soliterima.
  • Tu će biti i problema sa grejanjem, posebno na višim spratovima.

U drugoj dekadi novembra banke će imati problem sa terminalima, ebankingom, bankomatima, nesupešnih transfera sa skinutim novcem, biće izgubljenih i progutanih kartica koliko volite.

Naravno, retro Merkur u Škorpiji otkriva pozadinu i dobro skrivane tajne, sa dispozitorom Marsom u Vagi najpre će biti otkrivane muljačine vezane za državu, kao i bračne prevare, probleme sa poslovnim partnerima . .

Nemojte posle da bude da vas nisam na vreme upozorio kad vam žena u novembru nađe SMS od „Mileta stolara“ kako bi vam ponovo ljubio biceps . .

Šalu na stranu, ljubi vas čika Dulniker, probajte ovih dana da ostanete smireni, hladne glave, vozite pažjivo, poštujte propise, ne varajte partnera i ovaj period katarze iskoristite da postavite život na zdrave osnove . .

Keli Klarkson – Što te ne ubije . . .“


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment