Astrološko ćoše

Astrološki profil beba – Ovan

Astrološki profil beba – Ovan
Podeli dalje

Da li su bebe Vodolije tata-mate za računare? Kako da ne, rođene spremne! A bebe Blizanci – čini mi se da rano progovore? Pričalice od ranih početaka! Astrologija i zvezde mogu nam pružiti uvid u decu i njihove sklonosti, još od najranijih dana.

Da li su bebe Vodolije tata-mate za računare? Kako da ne, rođene spremne! A bebe Blizanci – čini mi se da rano progovore? Pričalice od ranih početaka! Astrologija i zvezde mogu nam pružiti uvid u decu i njihove sklonosti, još od najranijih dana. Proverite sa nama kakva su deca i da li će postati sledeći predsednik države (ako je Lav, možda i hoće) ili će svakodnevno plakati (ako je Rak, vrlo verovatno).
Beba Ovan

Bebe Ovnovi slobodno se mogu uporediti sa Staloneovim likom Ramba. Neprestana akcija i celodnevne neumorne aktivnosti, odličje su ovog znaka. Ne očekujte da bebe Ovnovi mirno sede sa zvečkama u ruci i igraju se, ovo su bebe koje prave dosta buke i galame, dinamične su i uvek u pokretu. Kao pravi primer vatrenog znaka, rođene su da budu lideri, a ne pratioci. Zato je dobro ovu decu od najranijih dana usmeriti kako da se ponašaju u odnosu sa drugom decom, budući da je deljenje reč koja u njihovom rečniku baš i nije prirodno zastupljena.

Bebe Ovnovi stalno traže pažnju i bavljenje njima, lako gube zainteresovanost i traže dinamično okruženje i igre, neprekidno bavljenje nečim.
Ove bebe, takođe, rano započinju stvari, poput puzanja, hodanja, igranja i slično – takoreći u žurbi. Osim toga, bebe Ovnovi su i vrlo samostalna deca, ali se lepo snalaze i u društvu. Ove bebe su izrazito snažne i nemojte se začuditi kad ih vidite da olako pomeraju stolice, stočiće i ostale delove nameštaja i uvek ih imajte na oku, iz tog i iz razloga što su vrlo radoznali i naročito ih privlači sve što im je zabranjeno.

U svakom slučaju,
roditelji beba Ovnova, budite spremni od prvog dana, kako psihički tako i fizički jer – ova deca vape za konstantnom stimulacijom. Jedno je sigurno – sa njima nikada nije dosadno.
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook