Astrološko ćoše

Astrološki znaci – drugačije tumačenje

Astrološki znaci – drugačije tumačenje
Podeli dalje

Pored mora ozbiljnih tema i predviđanja, ponekad je dobro malo se zabaviti i zaboraviti na sve brige i probleme. U tu svrhu, uživajte u malo drugačijem opisu astroloških znakova.
 
 

Pored mora ozbiljnih tema i predviđanja, ponekad je dobro malo se zabaviti i zaboraviti na sve brige i probleme. U tu svrhu, uživajte u malo drugačijem opisu astroloških znakova.
horoskopski znaciOvan – bahati mali gadovi, uvek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, mali polni organ ili nedostatak poprsja..

Bik – samozadovoljne ćutljive barabe, dosadni kao klub filatelista.

Blizanci – glavni ogovarači i trač babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac.

Rak – posesivni ludaci, uvrede se ako im „Dobro jutro“ ne poželite u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav – arogantni, večni podcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).

Devica – opsesivno-kompulsivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga – narcisoidni šizofrenici kojima je ogledalo najbolji prijatelj; treba im nedelju dana da se odluče između Coca-Cole ili Pepsija; toliko su lenje da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Škorpija – samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti pa moraju povući još 1000 ljudi sa sobom; da je sutra kraj sveta ne bi se šokirali – verovatnije je da bi sudelovali u sado/mazo orgijama.

horoskopski znaci 1Strelac – raspikuće i kockari, uživaju u soljenju pameti, entuzijazam im je toliki da je i oživljavanje mrtvih moguće – ako ga oni izvode; užasavaju se da priznaju kako znaju za osećaj tuge.

Jarac – pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova; reč „oprostiti“ ne postoji u njihovom rečniku; prodali bi i kožu s’ leđa za društveni status.

Vodolija – vulgarni i nepristojni prikriveni perveznjaci, večita zabadala u privatan život drugih; verovatno ne iznenađuje činjenica da je, po statistici, u CIA najviše špijuna upravo u znaku Vodolije

Ribe – samosažaljevajući dosadnjakovići koji samo čekaju da ih neko uteši; ništa bez pomoći ne mogu uraditi i najmanju sitnicu vide kao senzaciju, pa gnjave ljude okolo. U pauzama između depresije kada su dobre volje, bave se tuđim problemima i tako u krug.

 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment