Astrološko ćoše

Kakve muškarce žene traže?

Kakve muškarce žene traže?
Podeli dalje

Jedna od večitih tajni kakve muškarce žene traže, konačno je otkrivena i to upravo zahvaljujući jednom muškarcu!

U jednom od svojih zanimljivih, korisnih i informativnih Facebook objava, Milan Kamponeski, u internet okruženju poznatiji kao Amitz Dulniker, naučio nas je da pozicija Marsa u natalnoj karti umnogome određuje kakve muškarce žene traže. Njegovu objavu, na zahtev autora uredno potpisanu i linkovanu, objavljujemo na našem portalu:

„Dakle, ako se u ženskom horoskopu Mars nalazi u

Ovnu – onda se ta žena uglavnom lepi za sirovine, onako fizički malo jače muškarce, robusnije konstitucije, umno usmerene likove, koji dobro rade, jedu, piju i gledaju tv

Biku – onda će se ta žena zalepiti za muškarca sa kojim će moći da zameni uloge, biće to lik koji ne ume da zavrne sijalicu i zakuca ekser, al ume da skuva dobar ručak. U principu muškarac kojem je potreban staratelj, verovatno neko kome stalno treba podstrek, kojeg stalno treba nešto vući i gurati kroz život.

Blizancima – toj ženi treba večiti dečak, koji ne može da pohvata šta je sve slagao i kad, koji lepo priča, svira gitaru, uvek mulja nešto i stalno je na nekom putu.

Raku – to je žena koja voli muškarce sa jakom emocijom, šmekera, al domaćina, koji ako treba ume i da podvikne, lupi šakom o astal, ona voli da je muško – muško.

Lavu – vole obično da se zakače za nekog tipa o kojem ne moraju nikom ništa da pričaju, da objašnjavaju, koji najbolje da nema nikakvih dodirnih tačaka sa njihovim svetom i da je dovoljno samostalan da one ne moraju da se cimaju puno oko njega i njihove veze.

Devici – najbolje bi bilo kad bi to bio neki renomirani kriminalac ili bar policajac, neko kod koga se znaju red i pravila, može i trgovac, al da se ne zna tačno da li su mu poslovi legalni ili ne, jedino što se zna je gde koja košlja stoji složena po boji i dezenu.

Vagi – toj ženi ne treba muškarac, nego hologramska projekcija, najbolje po mogućnosti da je urbana gradska faca, izvikani netalentovani umetnik, kojeg svi poznaju, kojem je najvažnije kakav imidž ostavlja svojim autfitom i fazonom, al koji posle deset rečenica mora da krene sve ispočetka, jer sve što ima je jako skupa ljuštura i rupčagu u ličnosti i karakteru

kakve-muskarce-zene-traze-v
Škorpiji – svako bi odmah pomislio „ah njima ne treba muškarac, nego seks mašina…“ a zapravo žene sa Marsom u Škorpiji najčešće zaglave sa najvećim šonjom kojeg su upoznali na takmičenju za najvećeg šonju u gradu.

Strelcu – žena sa Marsom u Strelcu pada na ulične filozofe, one koji naduvani pišu veltšmerc poeziju, razmišljaju o ŠBB-KBB, imaju velike planove za čovečanstvo i kreću u akciju čim se otrezne.

Jarcu – takvoj ženi je potreban dosadan poslovan muškarac koji ima ambiciju, al nema sad ideje da bude Predsednik države, nego ono, bankarski savetnik sa dobrom platom u osrednjoj banci.

Vodoliji – i one vole folirante, šatro avanturiste, DJ-eve, muškarce koji se ponašaju kao da su Čedom Čadom osvojili Akongavu, znaju da prepričaju svaki stendap Džordža Karlina, kao da su ga oni osmilili.

Ribama – one nemaju pojma na kakvog muškarca padaju . . može na nekog umetnika. Ili nekog alkoholičara, lečenog ili nelečenog narkomana. E može i neki bankar, ili automehaničar sa puno novca. A i ne mora da ima novca. A i ne mora da bude umetnik, ni automehaničar . . „

Ako ne znate gde vam se nalazila planeta Mars u znaku vašeg rođenja to možete saznati ovde, a potom Milanova saznanja upotrebiti za analizu izbora svojih partnera – nema na čemu 🙂

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook