Astrološko ćoše

Mars u znaku Vage

Mars u znaku Vage
Podeli dalje

Šta znači Mars u znaku Vage i kako će se to odraziti na horoskopske znake, tumačio je i analizirao astrolog Zlatko Zlatković.

 

Mars u Vagi

Za njega kažu: „Čarls Bronson u sobi punoj svilenih jastuka„.. 12.novembra ulazi kroz vrata znaka Vaga..pojačava intuiciju, daje dodatni impuls energije rođenima u znaku Vage, Vodolije, Blizanci, Strelac i Lav. Zaista se nadam da će pomenuti znaci iskoristiti ovoliki „cunami“ energije, pozitivnih događaja, prilika, šansi.. Dakle – bez oklevanja, postavite svoje ciljeve, donesite odluke i hrabro krenite ka ispunjenju istih. Samo oni koji budu sedeli „skrštenih ruku“ neće imati ništa od toga, osim lepog spavanja i osećaja mira i zadovoljstva.. što, svakako, i nije tako loše.

..a mi ostali?? hmmm

OVAN – Puno nespretnih situacija,pehova,pogrešnih procena. Najbolje je da radite samo ono što morate i onoliko koliko morate..pazite na novac, NE RIZIKUJTE!! Mirno sačekajte bolji period koji dolazi od 21.novembra.

BIK – neverovatna snaga koju dobijate treba biti iskorištena na posao i zaradu, za čega vam je i dalje dobar period. Ipak, neće se dobro provesti vaši neprijatelji i oni koji vas povrede..pazite se prehlade.

RAK – Pehovi u kući i na radnom mestu, kvarovi kompa, telefona..čuvajte važne i vredne stvari od gubitka. Pazite u poslovima sa makazama, noževima i ostalim oštrim predmetima. Nesporazumi sa osobama sa majčine strane familije.

DEVICA – Umor i nedostatak sna. Košmari…Čudna napetost – na sreću – pogrešni predosećaji. Briga u vezi mlađih članova porodice. Razmirice u ljubavi.

ŠKORPIJA – Dobre poslovne promene su sve bliže, takođe i dobre zarade, pa sa te strane sledi stabilnost i mir. Ljubomora sa strane osoba koje su vam neprijatelji više neće moći da se krije..Otvoreno će pokazati svoje neprijateljstvo prema vama..zato, samo mirno i sa osmehom napred.

JARAC – I dalje je vreme za iznenadne finansijske dobitke. Ne nasedajte na provokacije iz vaše poslovne okoline. Pazite u transakcijama ili kupovini. Ne idite na putovanja. Lako se iznervirate – pa nije loše da pijete čajeve za smirenje.

RIBE – Nekako uspevate da skupite snagu i da se otvarate  -to je dobro. Ova planeta vam pomaže da „izoštrite“ intuiciju. Okrenite se druženjima, šetnje, izlasci – to vas uvek spašava..Nova simpatija.

I za kraj, Mars ostaje u znaku vage do 03. januara 2016. godine.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook