Astrološko ćoše

Šta nam donosi pomračenje Sunca?

Šta nam donosi pomračenje Sunca?
Podeli dalje

Već za koji dan, očekuje nas pomračenje Sunca i to u znaku Device, a šta nam to donosi otkriva astrolog Zlatko Zlatković.

 

Sigurno se pitate šta to znači? Uticaj pomračenja počinje već je počeo i sva nervoza i napetost koju budu imali rođeni u znaku Vodolije, Ribe, Blizanci i Raka, može uzrokovati razne vidove nesmotrenosti u govoru (pogrešno izgovorene rečenice, reči), u pokretima (lomljenje čaša, pepeljara, svašta ispada iz ruke), u pisanju (pazite šta potpisujete ili pazite kako pišete). Takođe, rođeni u ovim znacima moraju paziti u vožnji (kazne, manje štete prevoznih sredstava) i naravno obavezno izbegavajte svađe i rasprave!

Rođeni u znacima Bika, Device i Jarca – uticaj pomračenja odražava se na snove (košmari), problemi sa spavanjem – smanjite cigarete, alkohol, tablete! Tokom trajanja pomračenja zbog umora i nesanice – jak pad koncentracije.. Ravnodušnost u ljubavnim odnosima, nerviraće vas svađe u porodici ili familiji.. Smetaće vam glasni razgovori ili glasna muzika.

šta_nam_donosi_pomračenje_sunca_v

Rođeni u znacima: Ovan, Lav, Strelac osećaju zamor u mišićima, nedostatak snage, energije – imate želju za promenom, ali nema snage da se iste i sprovedu u delo. Ipak, jako dobar period za putovanja, druženja, provode i uživanja

..Budite umereni u hrani jer je ovo vreme veoma jakog apetita. Možda ne bi bilo loše da ovo vreme pomračenja Sunca iskoristimo za posvećivanje kondiciji, vežbama, sportu..

Rođeni u znacima Vaga i Škorpija – očekivana razočarenja u neke poznanike ili čak i osobe sa strane familije. Čuvajte se prevare!!! Pomračenje Sunca vam daje energiju da popravite sve što je bilo nesigurno ili problematično. Prolepšaćete se. Poboljšaćete i svoje zdravlje i svoj izgled..a u ljubavi?? Prelepo iznenađenje


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook