Posao

Posao u Beogradu 14.03.- 21.03.

Posao u Beogradu 14.03.- 21.03.
Podeli dalje

posao u beograduAko obratimo pažnju na poslovne oglase, primetićemo da su u velikom porastu zanimanja vezana za IT i internet tehnologiju. Mobilni i Web Developeri, Web dizajneri, programeri…internet više nije budućnost – internet je već danas i sada. Slede oglasi za zaposlenje u Beogradu, sa rokom slanja prijava do 21. marta.

Ako obratimo pažnju na poslovne oglase, primetićemo da su u velikom porastu zanimanja vezana za IT i internet tehnologiju. Mobilni i Web Developeri, Web dizajneri, programeri…internet više nije budućnost – internet je već danas i sada. Slede oglasi za zaposlenje u Beogradu, sa rokom slanja prijava do 21. marta.

Kompanija Fabrka oglasila je konkurs za radno mesto Flash/ActionScript Developera sa punim radnim vremenom. Rok za slanje prijave je do 14.03.

Švajcarsko srpska firma Young Culture traži pravu osobu za radno mesto Mobile Developer, sa univerzitetskim obrazovanjem i nekoliko godina iskustva u izradi mobilnih aplikacija, sa rokom za slanje biografije do 14. marta.

Qode Interactive d.o.o. iz Beograda raspisala je konkurs za radno mesto WEB Developer za stalni radni odnos. Rok za prijavu je do 14. marta.

ComTrade Group raspisala je konkurs i traži više Web programming/Flash/Flex Developera za rad u Beogradu i Kragujevcu. Prijave možete poslati do 14. 03.

Švajcarska IT firma oglasila je konkurs za više radnih mesta:

Rok za slanje biografije je do 14. marta.

Farmaceutska kompanija Pfizer oglasila je konkurs za radno mesto Product Manager, sa minimum četvorogodišnjim iskustvom u marketingu. Rok za slanje prijave je do 14. mart.

Predstavništvo strane kompanije traži Office Assistanta sa dve godine radnog iskustva i do 40 godina starosti. Rok za slanje prijava je do 15. marta.

Kompanija Apex Solution Technology d.o.o. traži Marketing Menadžera za kreiranje i sprovođenje marketinških aktivnosti u cilju povećanja prodaje i održavanja dobrog imidža proizvoda i usluga kompanije. Rok za slanje biografije sa fotografijom i propratnim pismom, je do 15. marta.

Executive Group oglasila je konkurs za radno mesto Web Designera, sa punim radnim vremenom. Rok za slanje prijave je do 17.03.

Privatna firma Cosic Development traži Senior PHP Developera sa MySQL iskustvom, uz mogućnost fleksibilnog radnog vremena i rad od kuće. Rok za prijavu je do 17. marta.

Kompanija Mechel Service SRB ima potrebu za Office Manager-om sa visokom stručnom spremom i minimum jednom godinom radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Rok za slanje prijave je do 21.03.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook