Saveti

Prijateljice su najbolja terapija

Prijateljice su najbolja terapija
Podeli dalje

Prijateljice su najbolja terapija koja će vam ikada zatrebati, a imamo i 5 razloga da to potvrdimo!


Znate ono kad se nađete u nekoj nedoumici ili u problemu i prijateljice su te koje vam se nađu pri ruci, uteše vas i pomognu vam? Ako to nije dovoljan razlog da su prijateljice najbolja terapija, evo još 5 razloga:

1. Drže vas na zemlji
Imati prijateljice blizu vas vas uejdno štiti, ali i drži na zemlji. U svim onim situacijama kada se malo zanesete pri nekim mišljenjima ili odlukama, one su te koje – zbog bliskosti i ljubavi koju osećaju prema vama – kažu onako kako jeste, ne dozvoljavajući vam da previše odlutate.

2. Osnažuju vas
Imati dobre, bliske prijateljice automatski osnažuje svaku ženu. Samo pogledajte Taylor Swift i njenu žensku ekipu – ko njima može „stati na crtu„? Nema tog problema ili situacije koja je nerešiva; jako prijateljstvo čini ljude jakim, a to je jedna od stvari koje ženama uvek trebaju.

3. Znaju da će sve biti ok
Prijateljice su tu u svim dobrim i lošim situacijama; uz nas su kao podrška, prijatelji i drugo „Ja“ one su te koje znaju kad treba da pričaju, kad i koliko da se umešaju, a kad da samo zagrle i kažu „Biće sve ok„, čak i onda kad mi same ne mislimo tako. Jer, sve prođe.

4. Čine vas pametnijom
Vreme provedeno sa prijateljicama nikad nije zalud utrošeno vreme. Čak i najležernije čavrljanje sa njima inspiriše i čini nas pametnijim; čak je i jedno istraživanje utvrdilo da vreme provedeno sa prijateljima pospešuje sposobnost učenja.

5. Ne koštaju vas novca
Postoji li bolji savet od onog koji je besplatan? Šalu na stranu, saveti bliskih prijateljica su upravo oni koje najčešće poslušamo i za koje ne plaćamo u novcu, što bismo činili da smo kod terapeuta. Šoping i kafenisanje se ne računaju 🙂

Da li biste još nešto dodale na ovaj spisak? 🙂

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook