Saveti

Uklonite tragove od jastuka sa lica

Uklonite tragove od jastuka sa lica
Podeli dalje

uklonite tragove od jastuka sa licaU onim situacijama kada žurite na bitan sastanak, nema goreg nego kada vas lice odaje šta je pravi razlog kašnjenja. Tragovi jastuka na licu su poput žiga i verovatno nema osobe koja se zbog njih bar malo ne iznervira. Zbog čega to nastaje i kako ukloniti bore od jastuka sa lica?

U onim situacijama kada žurite na bitan sastanak, nema goreg nego kada vas lice odaje šta je pravi razlog kašnjenja. Tragovi jastuka na licu su poput žiga i verovatno nema osobe koja se zbog njih bar malo ne iznervira. Zbog čega to nastaje i kako ukloniti bore od jastuka sa lica?
Ćelije kože sadrže u sebi tečnost koja se ponaša poput jastuka, a sve sa ciljem održavanja kože jedre i zategnute. Od spavanja, ta tečnost iscuri i absorbuje se u telu, čineći da ujutru izgledamo naborani poput šar-peja. Zato je potrebno stimulisati brže obnavljanje i punjenje tih ‘jastuka‘, čineći sledeće:

umijte se toplom vodom, istapkajte se mekanim peškirom i nanesite hidrantnu kremu na lice masirajući ga. Kombinacija tople vode i hidrantne kreme ubrzava proces obnove tečnosti i rehidrira kožu, što dovodi do bržeg nestanka tih optužujućih tragova.

Da biste se dodatno osigurali i sprečili pojavu jastučnih bora, promenite posteljinu ili bar jastučnice. Umesto pamučnih, koristite satenske koje se  ne gužvaju i ne ostavljaju tragove na koži.

 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook

Zaprati nas na Instagramu