Uspešne žene

Šta znači majka #HONYpriče

Šta znači majka #HONYpriče
Podeli dalje

Prečesto zaboravimo šta znači majka, to ljudsko biće koje svesno donese novi svet na život i odgaja ga u savesno i kvalitetno ljudsko biće. Ovo je priča o majkama, za sve majke.

Ovonedeljni #HONYpriče primer posvećujemo svim majkama oko nas, kao podsetnik i zahvalnost za sve što su činile i čine za nas.

„Imam četiri dečaka. Većinu svog života sam samohrana majka. Ali sam bila dobra majka. Za to ću sebe potapšati po leđima. Nije bilo lako.

U  mojim dvadesetim, izbacili su me na ulicu sa četvoro male dece, ali sam se postarala da su uvek bezbedni, nahranjeni, pod zaklonom i da imaju adekvatnu odeću prema sezonama. Uvek su imali bicikle i skejtove. I uvek sam ih držala zaokupljenima. Upisivala sam ih na sve: karate, košarku, plivanje, samo recite. I sve sam plaćala. Nisam želela da provode vreme na ulici, tako da sam radila prekovremeno samo da bih ih držala zaokupljenim.


Još uvek se budim u 3:30 svakog jutra da izbegnem gužvu preko mosta. Ali oni su uvek na prvom mestu. Jer nikad nisu tražili da budu ovde. Bili su moja odluka.“

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook