Uspešne žene

Šta znači majka #HONYpriče

Šta znači majka #HONYpriče
Podeli dalje

Prečesto zaboravimo šta znači majka, to ljudsko biće koje svesno donese novi svet na život i odgaja ga u savesno i kvalitetno ljudsko biće. Ovo je priča o majkama, za sve majke.

Ovonedeljni #HONYpriče primer posvećujemo svim majkama oko nas, kao podsetnik i zahvalnost za sve što su činile i čine za nas.

“Imam četiri dečaka. Većinu svog života sam samohrana majka. Ali sam bila dobra majka. Za to ću sebe potapšati po leđima. Nije bilo lako.

U  mojim dvadesetim, izbacili su me na ulicu sa četvoro male dece, ali sam se postarala da su uvek bezbedni, nahranjeni, pod zaklonom i da imaju adekvatnu odeću prema sezonama. Uvek su imali bicikle i skejtove. I uvek sam ih držala zaokupljenima. Upisivala sam ih na sve: karate, košarku, plivanje, samo recite. I sve sam plaćala. Nisam želela da provode vreme na ulici, tako da sam radila prekovremeno samo da bih ih držala zaokupljenim.


Još uvek se budim u 3:30 svakog jutra da izbegnem gužvu preko mosta. Ali oni su uvek na prvom mestu. Jer nikad nisu tražili da budu ovde. Bili su moja odluka.”

 


Podeli dalje

Facebook