Kuhinja

Casamigos tequila by George Clooney

Casamigos tequila by George Clooney
Podeli dalje

casamigos tequial by george clooneyPoznati holivudski srcelomac George Clooney prošle godine je lansirao svoje Tekila piće, zajedno sa suprugom supermodela Cindy CrawfordRande Gerberom. Nedavno je snimljen i promotivni spot u kojem glavne uloge glume upravo njih dvoje!

 

 

Poznati holivudski srcelomac George Clooney prošle godine je lansirao svoje Tekila piće, zajedno sa suprugom supermodela Cindy CrawfordRande Gerberom. Nedavno je snimljen i promotivni spot u kojem glavne uloge glume upravo njih dvoje!

george clooney tekilaClooneyeva tekila nosi naziv Casamigos i predstavlja realizaciju njihove trogodišnje ideje, kada su obojica kupili kuće u Meksiku -jedan do drugog – i od tada rade sa vrhunskim destilerijama, kako bi kreirali vrhunski brend jedinstvenog ukusa – što Casamigos i jeste (sudeći po kritikama).

Postoje dve vrste Casamigos Tequile: Reposado – glatka i čista tekila sa nagoveštajima karamele, kao i Blanco – oštrog i jasnog ukusa sa suptilnim nagoveštajima vanile. Zbog svoje jedinstvene teksture i ukusa, obe vrste tekile pogodne su i za čistu konzumaciju, ali i za spravljanje vrhunskih koktela, čije recepte možete pronaći na zvaničnom sajtu ovog pića.

Promotivni spot iliti mini film napravljen je u visokobudžetnom stilu, epizodnu ulogu dobila je Clooneyeva draga Stacy Keibler, kao i Rande Gerber i, mada je na prvi pogled spot humorističan i beskrajno zabavan (pisao ga je i režirao sam Clooney), u sebi nosi poruku odgovornog konzumiranja alkohola, a da ne bismo otkrivali sve detalje, najbolje da film pogledate sami:

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook