Gastronomija

Marukoshi – novi japanski restoran u centru Beograda!

Marukoshi – novi japanski restoran u centru Beograda!

Zapamtite ime Marukoshi i uživaćete u jedinstvenim ukusima iz novog japanskog restorana u srcu Beograda!

 

Priznajemo, pažnju nam je privukla Facebook reklama koja prosto nije mogla proći neopaženo:

marukoshi-novi-japanski-restoran-u-centru-beograda-v

Kapa dole onome ko im radi internet marketing! Pravi primer dobro osmišljenog i promišljenog oglašavanja 😀

 

Marukoshi je novi i „prvi pravi“ japanski restoran koji se nalazi u Kapetan Mišinoj 37, a od svih drugih se razlikuje po tome što nudi mnogo više od izvikanog sushija. Kako sami kažu, koncept restorana jednostavan je kao i sam meni: Japan ima mnoga velika jela koja nisu sushi i želja im je bila da služe drugačiju, fantastičnu i ispunjujuću stranu hranu koja je dostupna svim Beograđanima i onima koji su u prolazu. Pod dostupnim misle na pristupačnost kako u ceni tako i u sastojcima koje pripremaju na potpuno drugačiji način u potpuno opuštenoj i prijatnoj atmosferi.

marukoshi-novi-japanski-restoran-u-centru-beograda-v1

Meni restorana je više nego raznovrstan (ne služe sushi!) i u njemu se, između ostalog, nalaze neka od najukusnijih japanskih jela rame uz rame sa vegetarijanskim alternativama. Koga zanima, detaljan meni izlistan je ovde.

I, da ne zaboravimo, Marukoshi je ponedeljom  zatvoren, ostalim danima je tu u periodu od 13-23h. Dok ga ne posetimo i ne posvedočimo o ukusima ovih delikatesa, evo malo fotki da zagolica maštu:

 

4 komentara

Click here to post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    • Hrana ništa naročito, rezanci su bili prekuvani, meso žilavo, dezert baš bezveze, našla sam čak i jednu dlaku u dezertu, a da sstvar bude još gpra sve vreme se osećao jak miris kanalizacije koji je dopirao iz otvorenih vrata WC-a. Ne bih baš žurila sa potcenjivanjem sušija. Japansak hrana koju sam imala priliku da probam zahvaljujući dudgogodišnjem životu u inostranstvu ne može da se poredi sa ovim koju sam probala u ovom restoranu. Hrana u Marukošiju nije ni prošla pored onoga što se se u svetu naziva japanskom hranom. Nije mi cilj da ih sahranim već da se potrude i poboljšaju utisak.

Facebook