Objekti pažnje

Instagram ljubavna priča

Instagram ljubavna priča
Podeli dalje

Da društvene mreže umnogome menjaju način na koji se razvija i čuva ljubav, pogledajte na primeru koji sledi, u pitanju je divna Instagram ljubavna priča.

Izvesni Zach, na Instagramu poznat pod nickom fromga2wi, bio je tužan što mu se devojka seli iz Georgie za Wisconsin, te je odlučio da ljubav na daljinu zasladi jedinstvenom i originalnom idejom. Svakodnevno je, tokom 98 dana i sve do njenog rođendana 30. decembra, objavljivao po jednu fotografiju sa ljubavnom porukom na Instagramu.

instagram_ljubavna_priča_v

instagram_ljubavna_priča_v1
Korisnicima ove društvene mreže ideja se baš dopala, te je Zach za kratko vreme dobio preko 2000 pratilaca, kao i obilje pozitivnih komentara.

instagram_ljubavna_priča_v2

instagram_ljubavna_priča_v3

Poslednja poruka u nizu mnogih romantičnih bila je „Želim da te oženim“ uz nastavak da to svakako želi jednog dana i u vidu iznenađenja:

instagram_ljubavna_priča_v4

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da devojka Emily ništa o ovom romantičnom projektu nije znala; Zach joj je – kao rođendanski i božićni poklon uručio knjigu sa odštampanim foto porukama, koja ju je potpuno zatekla i oduševila:

instagram_ljubavna_priča_v5

instagram_ljubavna_priča_v6

Divna ideja i inspiracija za sve romantične duše, zar ne? Ono što nas interesuje, na koji način biste vi iskoristili društvene mreže da iskažete svoju ljubav prema nekoj osobi?


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook