Objekti pažnje

Ljubavna priča sa Facebooka

Ljubavna priča sa Facebooka
Podeli dalje

Još jedan od dokaza u nizu kako život piše romane je i ovaj u kojem dečko sa Novog Zelanda putem Facebooka traži devojku iz Amerike koju je upoznao za prošlogodišnju najluđu noć u Hong Kongu! Pročitajte njegovu priču.

Reese McKee je sa društvom za prošlogodišnji doček Nove godine bio u Hong Kongu gde je, lutajući ulicama, naleteo na nepoznatu uplakanu devojku. Odlučivši da joj nekako pomogne, saznao je da se izgubila i da ne zna gde joj je društvo. Usledio je razgovor, za njim razvedravanje i površno (da li?) upoznavanje. Nakon nekoliko sati dobrog provoda, devojka ga je ostavila rekavši samo „Nađi me„.

Danas, gotovo godinu dana kasnije, Reese je odlučio da pokrene Facebook event u kojem je napisao sve detalje koje o njoj zna, postavio jedinu fotografiju nepoznate devojke i zamolio sve ljude dobre volje da mu pomognu da je nađe, jer, evo u čemu je caka:

ljubavna_prica_sa_facebooka_v

Ono što je izostavio iz cele priče, a što se može pročitati iz komentara jeste da Reese ima (tj. imao je) devojku Eriku, koju je cela ova stvar krajnje pogodila, te ga je ostavila, a sa njom i dosta njegovih prijatelja.

Usled svega toga, na Facebooku se poveo pravi mali rat između poklonika obe strane, a kako će se sve završiti i da li će Reese pronaći nepoznatu devojku, otkrićete ako budete pratili Facebook event A New Years Promise.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook