Objekti pažnje

Ljubavne feromonske zabave

Ljubavne feromonske zabave
Podeli dalje

ljubavne feromonske zabaveUpoznavanje na slepo, speed dating, muvanje preko neta – stvar su prošlosti; u modi su sada feromonske zabave! Ko drugi – do Amerikanci, tvorci su ove neobične i jedinstvene pojave – u New Yorku i Los Angelesu, a evo o čemu se tačno radi.

Upoznavanje na slepo, speed dating, muvanje preko neta – stvar su prošlosti; u modi su sada feromonske zabave! Ko drugi – do Amerikanci, tvorci su ove neobične i jedinstvene pojave – u New Yorku i Los Angelesu, a evo o čemu se tačno radi.
 
Zabave su krenule kao eksperimentalno spajanje potencijalnih parova od strane Judith Prays (web-developera) kojoj je dosadilo online upoznavanje. Da biste prisustvovali jednoj ovakvoj žurci, neophodno je da predate majicu u kojoj ste prethodno spavali, a koju će ostali učesnici njuškati (?!) na osnovu čega i biraju potencijalnu srodnu dušu. U teoriji, izabraćete partnera na osnovu njegovog ili nejnog mirisa, ako vam ne smeta da njuškate nepoznatu majicu.

Kako zabava funkcioniše? U prostoru predviđenom za okupljanje na jednom stolu su naslagane majice u plastičnim kesama koje učesnici razgledaju. Na njima nema imena, već su numerisane i označene sa plavim etiketama za dečake i roze za devojčice. Kad spaze neku koja im se dopadne, učesnici je uzmu, fotograf sve ovekoveči i odmah prenese na zidni displej kako bi se vlasnik ili vlasnica odmah upoznali sa obožavaocem.

Vraćanje primarnom instiktu ili malo previše mainstream – šta mislite?

Izvor

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook