Objekti pažnje

Znaci da mu se svidjate

Znaci da mu se svidjate
Podeli dalje

znaci da mu se svidjateUpoznali ste se, varnice su sevnule i nešto ste pokrenuli. Čujete se, viđate, ali niste sigurne da li mu se zaista sviđate. Postoje ti neki znaci koji vam otkrivaju odgovor upravo na ovo pitanje.

Upoznali ste se, varnice su sevnule i nešto ste pokrenuli. Čujete se, viđate, ali niste sigurne da li mu se zaista sviđate. Postoje ti neki znaci koji vam otkrivaju odgovor upravo na ovo pitanje.
 
#1. Nije opušten u vašem prisustvu
Ako je nervozan ili rastrojen, to ne znači nužno da bi radije bio negde drugde, već pre ukazuje na to oseća pritisak jer se trudi da vas impresionira ne želeći da negde pogreši. U današnjem svetu, gde je uobičajeno da su žene slobodnije, samouverenije, prodornije; muškarcima je sve veći izazov da takvim ženama priđu i pokušaju da ih osvoje.
#2. Centar njegove pažnje je na vama
Znaćete da mu se zaista dopadate onda kada primetite da je, i pored svega što vas okružuje (bilo da ste na zabavi, u restoranu i slično), njegova pažnja nepodeljeno usmerena na vas. Nema tog društva, najboljeg druga ili neke druge devojke koja će muškarcu odvući pažnju, ako mu se vi dopadate 🙂

#3. Srećan je gde god kada je sa vama

Poznato je da muškarci nisu bića koja prirodno vole šoping, romantične filmove ili pozorišne drame, odlazak kod vaše familije, romantične šetnje i slično. Znaćete da se stvari odvijaju kako treba i da radite nešto dobro, ako muškarcu sa kojim ste ne smeta što ga vodite u stotu radnju da “probate još samo ove cipele” ili u posetu baki I deki jer “danas su tu – sutra nisu” i slično.
#4. Obraća pažnju na ono što pričate
Ovo nije jedna od jačih strana muškaraca – da obraća pažnju na ono što pričate. Zato, ako i kad primetite da se to dešava (obično na početku veze) znajte da mu se sigurno sviđate i da idete ka jednom lepom i dubljem odnosu.
#5. Koristi “Mi” umesto “Ja”
Ako u svakodnevnom razgovoru primetite da je počeo da koristi množinu kada opisuje nešto što treba da uradite ili negde da odete, to je sasvim sigurno znak istinske zainteresovanosti za vas i može da vam padne onaj kamen nedoumice sa srca.
#6. Ušli ste u njegov krug prijatelja
Na početku svakog muško-ženskog odnosa, viđanja su pojedinačna i obično razdvojena od svakodnevnog života muškarca. Oni su poznati po tome da svoj ljubavni i svakodnevni život mogu uspešno da drže odvojeno. Jednom kad se nađete u situaciji gde vas muškarac upoznaje sa svojim ortacima ili vodi na rođendansku zabavu ili neko drugo okupljanje, znajte da ste probili barijeru i prišli korak bliže njegovom srcu.
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment