Objekti pažnje

Savršen muškarac – mit ili istina?

Savršen muškarac – mit ili istina?
Podeli dalje

Postoji li Savršen muškarac, kakve su mu osobine, kako izgleda i – što je najvažnije – gde ga možemo naći?

 

Uvek i svuda, mi žene se nadamo i tražimo tog savršenog muškarca. i na internetu, među gomilom noname likova iza najrazličitijih nickova, i dalje maštamo da je možda baš jedan od njih, onaj pravi. Savršeni muškarac. Da postoji, kako bi izgledao (ne mislimo, pritom, na fizički izgled)?

 

Za početak, ne bi vas zivkao rano ujutru, znajući da već uveliko kasnite; ali bi zato prvi mail, po uključivanju kompjutera na poslu, bio upravo Njegov, sa porukom za lep i uspešan dan. U povratku sa pauze za ručak, na stolu bi vas čekao buket omiljenog cveća, sa porukom od Njega, kako misli na vas. Ašton Kučer bi, u odnosu na Njegove tvitove, ispadao nezanimljiv i smešan; na Facebooku bi postojao fan page posvećen vama i tome slično…a sve u korak sa tehologijom.

 

U povratku s’ posla, nakon trke do prodavnice, po decu u školu, spremanja hrane i sklanjanja garderobe…; sele bi na minut, čisto da pregledate pristiglu poštu. Među gomilom računa, našle biste čestitku, sa jednostavnim “Mislim na tebe”. Dovoljan razlog da vam osmeh ukrasi lice. Taman kad ste pomislile da je jedina bezuslovna ljubav koju imate ona od vaše dece, Savršeni muškarac razuverava.

 savršen muškarac frajer

I na kraju…pred samo spremanje za odlazak u krevet, tik nakon opuštajućeg kupanja, na sekretarici primetite da blinka poruka. Puštate je, samo da bi čule Njegov glas koji govori: “Znam da si imala naporan dan…zovi me pre nego što legneš, želim da ti budem poslednji glas koji ćeš čuti pred spavanje…a onda ćemo se sresti u snovima…ljubim”.

Poput kakve bajke…nestvarno i malko previše. Ne znam za vas, ali čini mi se da bi mi jako brzo sve ovo dosadilo, ma koliko se fantastično dobrim činilo. Tretiranje žene kao princeze svakako prija i godi, laska i uzbuđuje; ipak, u svemu treba imati mere, jer, koliko bi inače trajalo?

Kakav je vaš Savršen muškarac, osobine, narav, ponašanje, maniri? Pišite i komentarišite – da zajedničkim snagama sastavimo spisak najbitnijih kvaliteta koje bi trebao posedovati, a potom da ga probamo pronaći među muškarcima na ovom podneblju.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook