Objekti pažnje

Sta misli kad kaze

Sta misli kad kaze
Podeli dalje

sta misli kad kazeDa li su muškarci zaista sa Marsa a žene sa Venere i da li je to razlog za verbalno nerazumevanje – ne znamo, tek – evo tumačenja za neke od najčešćih fraza koje muškarci koriste. Šta misle kad kažu…?

 

Da li su muškarci zaista sa Marsa a žene sa Venere i da li je to razlog za verbalno nerazumevanje – ne znamo, tek – evo tumačenja za neke od najčešćih fraza koje muškarci koriste. Šta misle kad kažu…?

#1 Super si prijatelj

dekodirane muske frazeZnajte da, ako i kad ovo čujete da vam muškarac govori – niste njegova interesna sfera. Ovo je samo ljubazan način da vam stavi do znanja kako ga ne interesujete za bilo šta – pa ni za „kombinaciju“.

#2 Trenutno ne tražim vezu

Kada vam ovako nastupi, muškarac u stvari hoće da kaže da je zainteresovan samo za zabavu – koja podrazumeva kratkotrajne izlete iliti „kombinacije“. Da, zanimljivi ste mu, ali ako ne želite da budete samo još jedna recka na zidu, zaobiđite ga u širokom luku.

#3 Treba mi malo prostora

Ovo je obično znak i jasan pokazatelj da preterujete sa prisnošću, emocijama, zajednički provedenim vremenom i slično. Povucite ručnu i pustite ga da malo predahne – što i vama savetujemo; za promenu, viđajte se malo i sa drugaricama, pročitajte neku knjigu, idite same u šoping – radite sve što vas ispunjava – bez njega. Biće vam zahvalan.

#4 Žena i ja smo pred razvodom

Laž stara gotovo kao i samo čovečanstvo: ne nasedajte. Ovo je čist znak da je nezadovoljan u braku, ali nema nameru da je ostavlja – sve dok može da se zabavlja sa strane.

#5 Možemo li ostati prijatelji?

U prevodu: mogli bi da održavamo usputne seksualne odnose.

#6 Zvaću te sutra

Ovo je jedna od onih „hladan tuš“ rečenica po kojima znate da to što ste imali – šta god bilo, a najverovatnije seks – je završeno onog trenutka kada vam okrene leđa. Prebolite i pamet u glavu sledeći put!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook