Seksualnost

Malo poznate činjenice o seksu

Malo poznate činjenice o seksu
Podeli dalje

Jeste li se ikada pitale zašto pojedine japanske seks igračke imaju lica na njima? Ili, koja je prosečna veličina muškarčeve opremljenosti? U nastavku teksta saznajte ove i druge malo poznate činjenice, ako ništa drugo, imaćete o čemu sočnom da pričate..

 

 

požudaJeste li se ikada pitale zašto pojedine japanske seks igračke imaju lica na njima? Ili, koja je prosečna veličina muškarčeve opremljenosti? U nastavku teksta saznajte ove i druge malo poznate činjenice, ako ništa drugo, imaćete o čemu sočnom da pričate..

 

Sudeći po Njujorškom seks muzeju, vibrator je prvenstveno korišćen kao medicinski tretman za „žensku histeriju“ tokom 19 veka – orgazam indukovan vibratorom, pomagao je doktorima u otklanjanju anksioznosti. Hm, eto odakle ekipi „Med men„-a inspiracije za seriju..
 
Prosečna veličina penisa u erekciji je nekih 12,7cm;  van erekcije oko 7,62cm.
Nasmešite se, molim! Ako niste znale, sperma u sebi sadrži kalcijum i cink, za koje je dokazano da sprečavaju truljenej i propadanje zuba.

seksi igreZa sve one kojima je mrska pomisao na fitnes i svakodnevno vežbanje, imamo rešenje – tokom polusatnog seksa, utroši se oko 200 kalorija! Šta čekate – ima li lepšeg (i boljeg) načina za savršenu figuru? A i vaš dragi će to višestruko ceniti…

Sreća za pojedine muškarce što ne žive u Kini.
U Hong Kongu muževi preljubnici mogu zakonski biti ubijeni od strane prevarene žene – pod uslovom da to uradi golim rukama!
Legendarni Zeka vibrator, poznat je po dve stvari – odličnom učinku i smešnom smajliju na vrhu. kako smo saznali, za osmeh su“krivi“ Japanci, smatrajući da će potencijalni potrošači negodovati zbog proizvodnje pomagala koja previše liče na falus. ?!
 
 
 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook