Seksualnost

Malo poznate činjenice o seksu

Malo poznate činjenice o seksu
Jeste li se ikada pitale zašto pojedine japanske seks igračke imaju lica na njima? Ili, koja je prosečna veličina muškarčeve opremljenosti? U nastavku teksta saznajte ove i druge malo poznate činjenice, ako ništa drugo, imaćete o čemu sočnom da pričate..

 

 

požudaJeste li se ikada pitale zašto pojedine japanske seks igračke imaju lica na njima? Ili, koja je prosečna veličina muškarčeve opremljenosti? U nastavku teksta saznajte ove i druge malo poznate činjenice, ako ništa drugo, imaćete o čemu sočnom da pričate..

 

Sudeći po Njujorškom seks muzeju, vibrator je prvenstveno korišćen kao medicinski tretman za „žensku histeriju“ tokom 19 veka – orgazam indukovan vibratorom, pomagao je doktorima u otklanjanju anksioznosti. Hm, eto odakle ekipi „Med men„-a inspiracije za seriju..
 
Prosečna veličina penisa u erekciji je nekih 12,7cm;  van erekcije oko 7,62cm.
Nasmešite se, molim! Ako niste znale, sperma u sebi sadrži kalcijum i cink, za koje je dokazano da sprečavaju truljenej i propadanje zuba.

seksi igreZa sve one kojima je mrska pomisao na fitnes i svakodnevno vežbanje, imamo rešenje – tokom polusatnog seksa, utroši se oko 200 kalorija! Šta čekate – ima li lepšeg (i boljeg) načina za savršenu figuru? A i vaš dragi će to višestruko ceniti…

Sreća za pojedine muškarce što ne žive u Kini.
U Hong Kongu muževi preljubnici mogu zakonski biti ubijeni od strane prevarene žene – pod uslovom da to uradi golim rukama!
Legendarni Zeka vibrator, poznat je po dve stvari – odličnom učinku i smešnom smajliju na vrhu. kako smo saznali, za osmeh su“krivi“ Japanci, smatrajući da će potencijalni potrošači negodovati zbog proizvodnje pomagala koja previše liče na falus. ?!
 
 
 

 

Fb komentari

Facebook