Seksualnost

Trikovi za duži seks

Trikovi za duži seks
Podeli dalje

Kao ljubiteljke seksualnog života, volele bi da on traje duže od uobičajenih 5-7 minuta, koliko je muškarcima potrebno da dođu do orgazma. Dragi muškarci, verovali ili ne, ali mi žene smo duboko pogođene tom minutažom i, na duže staze, to može predstavljati problem. Srećom, postoje trikovi kojima, zajedničkim snagama, možemo seks učiniti dužim i boljim.

 

 

žena na vrhuKao ljubiteljke seksualnog života, volele bi da on traje duže od uobičajenih 5-7 minuta, koliko je muškarcima potrebno da dođu do orgazma. Dragi muškarci, verovali ili ne, ali mi žene smo duboko pogođene tom minutažom i, na duže staze, to može predstavljati problem. Srećom, postoje trikovi kojima, zajedničkim snagama, možemo seks učiniti dužim i boljim.
 
Za početak, a ovo svakako ne bi trebalo da je teško, fokusirajte se na nas – neka potpuni ugođaj bude malo više usmeren ka nama, koncentrišući se manje na sebe, produžićete odnos na obostrano zadovoljstvo. Ako već primetite da ste blizu vrhunca, usporite ritam ili pređite ponovo na predigru; tih par trenutaka pauze biće višestruko nagrađeni pri završetku vatrene igre.

Postoje određene poze koje muškarcima omogućavaju da uživaju u dužem seksu; jedna od njih je, svakako, klasična misionarska poza koja omogućava sporiji ritam uz produženo uživanje. Pored ove, poze u kojoj je žena ta koja diktira tempo – poput one kada je žena na vrhu, vrlo su korisne. U toj situaciji, žena drži kontrolu i usmerava odnos u onom pravcu i onim tempom koji njoj odgovara, a da muškarcu nimalo to ne smeta. Takođe, i samo menjanje poza unosi dinamiku u sam seksualni čin, produžavajući ga i činivši ga drugačijim (verujemo da ovo i vrapci na grani znaju, no opet…).

Relativno skoro se i na našem tržištu pojavila Durex kolekcija proizvoda za produženo uživajne, tako d amožete birati između različito oblikovanih kondoma, nekoliko vrsta lubrikanata, kao i prsten vibratora za obostrani produženo/uvećani užitak. Pa, ko kako voli…

 
 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook