Seksualnost

Prljave seksi tajne

Prljave seksi tajne
Podeli dalje

seksi tajneDa li ste se nekad fotografisali goli, slali seksi poruke, spavali sa nekim koga i ne poznajete? Ova i slična pitanja, postavio je Playboy magazin i evo šta je više od 2000 anketiranih odgovorilo.

Da li ste se nekad fotografisali goli, slali seksi poruke, spavali sa nekim koga i ne poznajete? Ova i slična pitanja, postavio je Playboy magazin i evo šta je više od 2000 anketiranih odgovorilo.
Na pitanje da li su nekad lažirali orgazam, 46% žena i 16% muškaraca je odgovorilo potvrdno. Seks sa kolegom/koleginicom imalo je 32% žena i 48% muškaraca; seks sa pretpostavljenima 8% žena i 7% muškaraca! Dalje, od svih ispitanika, 73% žena i samo 43% mušaraca znalo je imena i prezimena svih osoba sa kojima su spavali. 23% žena i 27% muškaraca fotografisalo se i/ili snimalo nago; 16% ispitanika je koristilo mobilne telephone za slanje seksi poruka i/ili fotografija. 14% žena i 18% muškaraca priznalo je das u prevarili svog bračnog partnera.
Jedno od pitanja bilo je i da li su rekli partner da imaju seksualno prenosivu bolest, a odgovori su bili poražavajući:
–    13% žena i 24% muškaraca nije informisalo svoje partnere o postojanju seksualno prenosive bolesti!
Isto tako, 20% žena i 24% muškaraca ne preduzima nikakve mere zaštite od seksualno prenosivih bolesti, već se nadaju najboljem!
 

Moram priznati da sam bila neprijatno iznenađena čitajući rezultate ankete i gledajući ovu infografiku. Ako su ovo rezultati u zemlji koja je daleko informisanija i naprednija od Srbije; kakva li je situacija kod nas? Da li biste vi sakrili od partnera istinu o svom seksualnom zdravlju?

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook