Digitalni aparati i kamere

HP V1020h kamkoder

HP V1020h kamkoder
Podeli dalje

HP je nedavno objavio da će se ovoga leta na tržištu pojaviti vrlo primamljivi i više nego pristupačan kamkoder, model V1020h, po ceni od tek 109 američkih dolara! Kakve su mu performanse i vredi li toliko( ili i više), otkrivamo…

Ne sumnjamo da će ova džepna kamera naći svoj put, prvenstveno, do srca dama, sudeći po svom slim dizajnu i lila/crnoj kombinaciji boja (dostupan je i u sivo/crnoj kombinaciji). Pored toga, ova kamerica se može pohvaliti rezolucijom od 1280×720, 2x digitalnim zumom, internom memorijom od 128MB sa mogućnošću proširenja uz pomoć SD kartica…Zanimljivost je da V1020h ima digitalni stabilizator slike koji snimajući, detektuje pokrete i, shodno njima, automatski prilagođava podešavanja – poput bolje jasnoće slike, smanjenja šuma i slično.

 Malih dimenzija, visok desetak i širom svega pet centimetara, ovaj kamkoder je lagan, jednostavan i vrlo praktičan za nošenje. U sklopu seta, dobija se prigodna torbica za nošenje i spremni ste za snimanje! Još jedna pogodnost – HP V1020h snima klipove HD rezolucije, što dodatno poboljšava Vaše posebne trenutke i snimljene uspomene.

Ljubiteljima tehnologije ostaje samo da sačekaju leto i dolazak ove korisne i vrlo pristupačne kamere.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook