Digitalni aparati i kamere

Olympus Stylus 1050SW

Olympus Stylus 1050SW
Podeli dalje

Ovaj fotoaparat napravljen je da se prilagodi svemu što život iznese pred Vas. Iza svog elegantnog spoljašnjeg izgleda, Stylus 1050SW je vodootporan, otporan na udarce, padove i na niske temperature. 

 

 

olympus stylos 1050swOvaj fotoaparat napravljen je da se prilagodi svemu što život iznese pred Vas. Iza svog elegantnog spoljašnjeg izgleda, Stylus 1050SW je vodootporan, otporan na udarce, padove i na niske temperature.  

Metalno kućište i specijalna anti šok konstrukcija dizajnirani su tako da ovom aparatu omogućavaju da izdrži pad sa visine i do jednog i po metra; dok Vam revolucionarni sistem vodootpornosti dozvoljava da ovaj aparat uronite u dubinu i do tri metra!


Rezolucija aparata je 10.1 megapiksela, sa optičkim zumom 3x.
Auto fokus prepoznaje do 16 lica, čineći grupne fotografije jasnog i odličnog kvaliteta. Kompatibilan je sa xD memorijskim karticama, kao i sa microSD karticama, zahvaljujući malom adapteru, uključenim uz aparat.

Za sve one koji uživaju u životu punim plućima, idući iz jedne u drugu avanturu (ali i za šeprtlje), ovo je idealan aparat. Odličnih performansi i jedinstvenih mogućnosti, za cenu od nekih 300 dolara, dobijate odličnog pratioca u (gotovo) svim situacijama.
 
 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook