Gadžeti

Mini PC na USB-u

Mini PC na USB-u
Podeli dalje

mini pc na usb-uKad već imamo pokretne softvere,tablete i pametne telefone, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo imati i pokretne PC računare. Upoznajte Androidni MK802 II PC na USB stiku!

 

Kad već imamo pokretne softvere,tablete i pametne telefone, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo imati i pokretne PC računare. Upoznajte Androidni MK802 II PC na USB stiku!

mini pc usbNemojte da vas zavara izgled običnog USB stika, u pitanju je pravi mali računar sa procesorom, 1 GB RAM-a  i 4GB memorije! Ima ugrađen Wi-Fi, radi na Google Androidu 4.0, postoji i slot za dodatnu microSD memoriju, kao i HDMI port za eksternu konekciju i još mnogo toga.

MK802 II mini PC je radi odlično na Ubuntu ili Linuxu i možete ga koristiti tako što ga prikopčate na TV ili monitor. Odličan je da vam posluži kao medija centar, za gledanje filmova, igranje igrica, logovanje na društvene mreže i ostale jednostavnije procedure.

Po ceni od nepunih 45 evra (bez poštarine) dobijate praktičan i koristan mini Pc za svaku priliku. Više detalja o samom računaru, kao i načinima kupovine i dostave na sajtu W2comp.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook