Gadžeti

Nissan NISMO smart watch

Nissan NISMO smart watch
Podeli dalje

Nissan NISMO smart watchZaboravite na Apple i Samsung smart satove, Nissan je poprilično uzburkao javnost sa svojim NISMO modelom, a evo o čemu se tačno radi!

 

Zaboravite na Apple i Samsung smart satove, Nissan je poprilično uzburkao javnost sa svojim NISMO modelom, a evo o čemu se tačno radi!

U pitanju je pametni sat koji prati performanse vozila kao i samog vozača, a sve zarad boljeg i bezbednijeg ponašanja u saobraćaju. Ovaj biometrijski sat meri puls i temperaturu vozača, ali i potrošnju goriva i brzinu kojom se vozilo kreće. Sat se može povezati sa putnim računarom i tako preneti dobijene informacije, a vozač može dobiti ova obaveštenja i putem sms-a.

NISMO smart watch je za sada još uvek koncept na kojem naučnici iz Nissanove laboratorije rade već godinu dana, ali ono što se još zna o ovom interesantnom satu je dostupnost u tri boje i da će baterija trajati 7 dana.

[youtube height=“385″ width=“640″]http://www.youtube.com/watch?v=uMaZZZsTe_g[/youtube]

Prema rečima glavnog marketing menadžera Garetha Dunsmorea, nosiva tehnologija je sledeća velika stvar i Nissan ovim potezom želi da bude deo ove inovativne tehnologije.

Kako vam se čini?

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment