Gadžeti

Samsung Gear Fit2 više od sportske narukvice

Samsung Gear Fit2 više od sportske narukvice
Podeli dalje

Recite zbogom nasumičnom treniranju – zahvaljujući Samsung Gear Fit2 – sportskoj narukvici koja se od nedavno može kupiti i kod nas.

Samsung je premijerno u Srbiji predstavio Gear Fit2 sportsku narukvicu namenjenu svim onim korisnicima aktivnog životnog stila koji žele da budu u toku sa svim važnim podacima o treningu, ali i da dobijaju različita obaveštenja tokom fizičke aktivnosti.

Samsung Gear Fit2 dizajniran je prema potrebama korisnika, spajajući vrhunske performanse i elegantan dizajn, omogućavajući precizno praćenje kretanja kako bi korisniku omogućio optimalno iskustvo pri vežbanju.

samsung-gear-fit2-v

Specifikacije

Gear Fit2 odlikuje tanko kućište koje ga čini udobnim za svakodnevnu upotrebu. Za prikaz informacija zadužen je Super AMOLED zakrivljeni ekran osetljiv na dodir, visoke rezolucije, a osim praćenja toka vežbanja može prikazati i obaveštenja, poruke, kao i druge sadržaje sa pametnog telefona. Pored ugrađeng GPS-a i senzora otkucaja srca opremljen je funkcijom automatskog praćenja aktivnosti, tako da uređaj sam može prepoznati da li korisnik trči, hoda, vozi bicikl ili koristi kućni trenažer. Uređaj omogućava jednostavnu razmenu fitnes podataka sa S Health „Step Goal Challenge“ aplikacijom koja omogućava korisniku da automatski sa prijateljima podeli svoj rezultat na Facebooku i da ih tako dodatno motiviše da ostvare još bolje rezultate. Samostalna aplikacija za reprodukciju muzike omogućava korisnicima aktivan trening uz motivaciju, bez potrebe za nošenjem mobilnog telefona.

samsung-gear-fit2-v1

Sve ove karakteristike čine Gear Fit2 mnogo više od obične sportske narukvice, a mogu je koristiti osobe različitih nivoa fizičke kondicije i za različite tipove vežbanja.

Prema rečima Milana Vujovića, direktora marketinga u Samsungu Adriatik, Gear Fit2 je „poslednja reč tehnologije kreirana tako da poboljša životne navike korisnika i briše granice između vežbanja i zabave„.

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook