Gadžeti

Snapchat naočare koje će promeniti sve(t)

Snapchat naočare koje će promeniti sve(t)
Podeli dalje

Snapchat naočare nisu bilo kakve naočare, već specijalan dodatak ovoj popularnoj mobilnoj aplikaciji koje će deljenje real time trenutaka i interakciju podići na jedan sasvim novi nivo!


Iako je Google prvi započeo sa tom idejom, Snapchat naočare su, čini nam se, upravo one koje će promeniti sve(t). Kreirane da sačuvate uspomene iz svog ugla posmatranja i delovanja, Snapchat naočare iliti Spectacles su stvarno spektakularne u svakom pogledu!

snapchat-naocare-koje-ce-promeniti-svet-v1

Sve što treba da uradite jeste da ih uparite sa Snapchatom i tapnete jednom po njima da počnete sa snimanjem, a kako to u praksi izgleda, pogledajte upravo u ovom videu:

Iako se Spectacles Snapchat naočare još nisu pojavile u prodaji, znamo (ili bar naslućujemo) da bi to moglo biti uskoro, upravo zbog poslednjeg updatea na Snepu od pre 2 dana, a koji pokazuje da je moguće putem Bluetootha upariti naočare sa ovom aplikacijom.

Pored toga, poznata je i cena za ove spektakularne naočare, a koja iznosi 130 dolara, tako da – štedite novce i pripremite se za kupovinu gadgeta koji će promeniti način na koji doživljavamo i prikazujemo sve(t) oko nas.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment