Mobilni telefoni

Fotografije za biometrijska dokumenta – iPhone aplikacija

Fotografije za biometrijska dokumenta – iPhone aplikacija
Podeli dalje

id photo makerIstekla su vam lična dokumenta ili su ukradena; treba da obnovite fotografiju iz biografije; potrebna vam je pristojna fotografija iz bilo kojeg razloga – postoji rešenje! Među hiljadama i hiljadama iPhone aplikacija, nalazi se i jedna, koja vam može koristiti u situacijama kada radije ne biste gubili vreme na odlazak u foto radnju, za razne potrebe – ID Photo.

Istekla su vam lična dokumenta ili su ukradena; treba da obnovite fotografiju iz biografije; potrebna vam je pristojna fotografija iz bilo kojeg razloga – postoji rešenje! Među hiljadama i hiljadama iPhone aplikacija, nalazi se i jedna, koja vam može koristiti u situacijama kada radije ne biste gubili vreme na odlazak u foto radnju, za razne potrebe – ID Photo.
Ova aplikacija omogućava vam da napravite fotografije koje su neophodne za biometrijska dokumenta i raspoznaje formate koji se koriste u 14 različitih zemalja. Osim što se vrlo jednostavno koristi, usnimljene fotografije možete odštampati na svom štampaču i odmah koristiti za sve što vam je potrebno. Neophodno je, jedino, da imate odgovarajući fotopapir i štampač u boji. Uputstvo za korišćenje sledi:


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook