Mobilni telefoni

HTC Desire 530 – telefon od kojeg se počinje

HTC Desire 530 – telefon od kojeg se počinje
Podeli dalje

Pristupačan, pouzdan i lepog izgleda? HTC Desire 530 je telefon koji savršeno odgovara početnicima u svetu pametnih telefona i svima onima kojima telefon i dalje služi kao telefon i zabava u slobodnim trenucima.

Moderan i trendi, HTC Desire 530 na prvi pogled deluje kao telefon savršen za tinejdžerke i sve njihove potrebe. Prvi utisak nam se pokazao tačnim, jer je u pitanju telefon srednje klase po vrlo pristupačnoj ceni i sa performansama koje zadovoljavaju potrebe mladih za slušanjem muzike, selfiranjem, četovanjem i druženjem na društvenim mrežama. Posebno je upečatljiv dizajn leđa sa unikatnim tačkicama, čime se ovaj model apsolutno izdvaja od konkurencije.

htc-desire-530-telefon-od-kojeg-se-pocinje-v

Telefon lepo leži u ruci, a ugrađeni LCD ekran je prijatan za igranje igrica, pregledavanje YouTube klipova ili fotkanje.

Kad govorimo o muzici, ovaj slatki model u sebi sadrži pojačalo visokog kvaliteta, upareno sa HTC BoomSund sistemom i Dolby Audio profilom, što ga čini odličnim uređajem za slušanje muzike, bez obzira na kvalitet slušalica koje imate. I par koji stiže uz telefon je više nego dobrog kvaliteta.

Još jedna simpatična stavka kod HTC Desire 530 modela (a i samih HTC telefona) je i personalizacija samog interfejsa, zahvaljujući HTC Sense okruženju, a posebno HTC temama omogućeno vam je da aplikacije i celokupni sadržaj telefona prikažete i uredite na način na koji vi želite. Među više od 25 hiljada različitih tema posebno se izdvajaju one u kategoriji Freestyle, koje omogućavaju potpunu personalizaciju početnih ekrana.

OV Specifikacija

Kako vas ne bismo zamarale podacima koje (nama bar) ništa preterano ne govore, navešćemo vam da je HTC Desire 530 težak oko 140g, da koristi Nano SIM karticu i ima 5-inčni LCD ekran HD rezolucije, koji je naravno osetljiv na dodir. Interna memorija je 16GB, a podržava Micro SD i Micro SDHC kartice do 200GB što će vam ostaviti dovoljno prostora za sve one fotografije i muziku koje želite da skladištite u svom telefonu. Primarna kamera ima 8MP, a sekundarna 5MP, a video snima u HD rezoluciji i MP4 formatu.

htc-desire-530-telefon-od-kojeg-se-pocinje-v1

Desire 530 radi na Android operativnom sistemu i to u verziji 6.00 Marshmallow, a napaja ga Li-ion baterija od 2200 mAh-a, koja če vam omogućiti celodnevnu „zabavu“. Dostupan je u Vip centrima širom Srbije već od 6.000 RSD uz Nova 3 tarifu, na 24 mesečne rate od po 250 RSD, kao i putem Vip Online prodavnice, a može se kupiti i nezavisno od operatera po ceni od već 200 evra.

Parnjak

HTC u ponudi ima i model Desire 630. Osim veoma „sličnog“ imena, ovaj model sa gore opisanim sličan, tj. identičan i po mnogim osobinama, kao što su dizajn, ekran, veličina, količina memorije… Praktično za par hiljada dinara više dobijate modela sa malo jačim procesorom, fotoaparatom i još jednom bitnom karakteristikom. Naime, Desire 630 je dual SIM telefon, odnosno podržava korišćenje dve SIM kartice, odnosno dva telefonska broja.

 

Save

Save

Save

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook