Računari i multimedija

#asustransform kampanja Srbija

#asustransform kampanja Srbija
Podeli dalje

Kreativci su itekako među nama – samo pogledajte novu #asustransform kampanju i biće vam jasno!

 

U Asus Transform tablet/laptop zaljubila sam se prošle godine pišući recenziju o njemu. Negde u to vreme, tražila sam baš takvu neku zverčicu koja će zadovoljiti sve one poslovne potrebe koje su mi trebale, ali da li zbog malih količina ili prevelike potražnje tek – ostala sam bez svog primerka, te sam kupila neki drugi, za rad od kuće. Ipak, par meseci kasnije, uspela sam da ga kupim i od tad mi je bukvalno desna ruka kada sam van kuće i na putovanjima. Ne mogu vam opisati taj osećaj slobode (da, upravo slobode) u radu kad god sam negde na terenu – a što nama koji se bavimo online poslom i često smo u pokretu, mnogo  znači.

#asusTransform_kampanja_srbija
Danas je društvenim mrežama, tačnije na Twitteru, krenula kampanja #asustranform o kojoj (još uvek) ne znamo tako mnogo, sem da su krenuli veoma inventivno, direktno i dobro targetirano, rekla bih. Kako ne radim sa Asusom niti je ovo sponzorisan tekst, znam samo onoliko koliko sam „pročešljala“ po njihovim nalozima. U pitanju je simpatična online kampanja kojom aktiviraju korisnike društvenih mreža da se uključe u igru transformisanja, promovišući tako ovaj kameleon od tablet-lap topa.

U to ime, sami su već napravili transformacije nekolicine ljudi aktivnih na Twitteru, između ostalog i mene:

Zanimljiv početak, pratićemo kako će se priča razvijati 🙂 U međuvremenu, ako još niste – pročitajte recenziju ovog sjajnog mališana Asus Transformer T100 – zaljubićete se u njega kao ja!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook