Računari i multimedija

Draft: online Word procesor

Draft: online Word procesor
Podeli dalje

Draft online Word procesorU vreme ekspanzije online medija, Word više nije dovoljan, zbog činjenice da je dizajniran za štampanje dokumenata, ne i za digitalno deljenje. Tu na scenu stupa Draft – online Word procesor.

 

 

U vreme ekspanzije online medija, Word više nije dovoljan, zbog činjenice da je dizajniran za štampanje dokumenata, ne i za digitalno deljenje. Tu na scenu stupa Draft – online Word procesor.

 

Draft je besplatna online aplikacija pomoću koje pišete, objavljujete, čuvate i delite sadržaj gde god da ste. I, dok Google Docs ima tu začkoljicu da kod menjanja teksta koji delite sa nekim, vaš izbrisani sadržaj biva uklonjen, u Draftu sve izmene koje naprave vaši saradnici ostaju kod njih, dok je tekst koji ste pisali i poslali im, kod vas u izvornom obliku, uz prikaz svega što su promenili:

Takođe, kada na tekstu radite sami i nemate koga da pitate za mišljenje, tu je opcija Ask a professional kojom tekst šaljete osoblju koje će rado isti da pogleda i da vam svoje mišljenje koje posle možete uvažiti ili ne – izbor je na vama.

U Draft možete da importujete i sadržaj koji imate na Dropboxu, Evernoteu, Google Driveu ili u samom računaru, koje potom možete da delite dalje, menjate, ili objavljujete.  Kao što sami na sajtu kažu, primerice, u prevozu ste počeli da pišete tekst za objavu u Evernoteu, kod kuće ste ga završili u Draftu i objavili, sve je automatski ostalo sačuvano u Evernoteu – i to je samo jedna od mogućnosti.

Bilo da radite sami ili sa saradnicima, ova besplatna aplikacija će vam biti od koristi; mi smo vam tek zagolicali interesovanje sa delićima njene mogućnosti, a na vama je da se sa Draftom upoznate i sami.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook