Računari i multimedija

Engleski jezik za decu – besplatna aplikacija

Engleski jezik za decu – besplatna aplikacija
Podeli dalje

Engleski jezik za decu je besplatna aplikacija koju je izradio British Council, a pomoću koje naši mališani brzo i zabavno mogu ovladati ovim svetskim jezikom.

Ko kaže da učenje stranih jezika mora biti komplikovano ili skupo?

Nakon sajta, na red su došli i prenosni uređaji! Playtime besplatna mobilna aplikacija je odličan način da klinci i klinceze ovladaju engleskim jezikom kroz animirane pesme, priče i igre koje su osmislili i dizajnirali upravo British Council eksperti za učenje jezika.

engleski-za-decu-besplatna-aplikacija-v
Aplikacija je namenjena za Apple uređaje (iPhone i iPad)  i u okviru nje možete pratiti razvoj i napredak vašeg deteta i to u delu aplikacije namenjenom samo roditeljima. Takođe, svi klipovi koji se u njoj nalaze mogu se preuzeti i sačuvati na samom uređaju, te koristiti kad god i gde god želite, i bez internet konekcije.

engleski-za-decu-besplatna-aplikacija-v1
Engleski za decu aplikacija je besplatna i ima osnovni paket sadržaja, dok je moguće kupiti dodatne priče i pesme, ako to želite. Više detalja i link za preuzimanje potražite ovde, dok je za korisnike Android uređaja moguće preuzeti aplikaciju LearnEnglish Kids: Videos.

 

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook