Računari i multimedija

Photoshop promašaj Olimpijskog komiteta Srbije

Photoshop promašaj Olimpijskog komiteta Srbije
Podeli dalje

Da li jedan ovakav Photoshop promašaj Olimpijskog komiteta Srbije treba da predstavlja naše sportiste u ultimativnom sportskom takmičenju kao što su Olimpijske igre?

Mesec avgust je podređen najvećoj sportskoj zabavi (nazovimo je tako) Olimpijskim igrama u Riju, te je razumljivo da se i mi interesujemo za tamošnja dešavanja, naročito uzimajući u vidu da se dobar broj naših vrhunskih sportista tamo takmiči.

photoshop-promašaj-olimpijskog-komiteta-srbije-v

Ono što nas je iznenadilo, jeste način na koji je Olimpijski komitet Srbije odlučio da ih predstavi, pogledajte kako izgledaju zvanične fotografije naših sportista:

A da ne pominjemo kako, izgleda, nisu upoznati sa oštrim pravilnikom ko i kako može da koristi zvanični (i zaštićen) hashtag #Rio2016.

photoshop-promašaj-olimpijskog-komiteta-srbije-v7

Nedostatak ideje, stručnog kadra ili volje, činjenica da ih nisu mogli sve okupiti za profesionalno fotografisanje: šta se desilo, pa da glave Đokovića, Zimonjića i Troickog završe na istom telu, a Ana i Aleksandra ispadnu – pa, vidite i sami? Jelena Janković je, izgleda, jedina koju nisu na taj način „ukrašavali„… Šta vi mislite?

photoshop-promašaj-olimpijskog-komiteta-srbije-v8

 

PSD_Level_Pro

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Podeli dalje
Tagovi

3 komentara

Click here to post a comment

Facebook