Računari i multimedija

Facebook i Twitter u napadu na Emmy!

Facebook i Twitter u napadu na Emmy!
Podeli dalje

Svi znamo kako je prošla dodela Oskara uz društvene mreže, a sad saznajte kako su Facebook i Twitter u napadu na Emmy!

 

Facebook i Twitter definitivno razmišljaju „outside of the box“ kada je u pitanju real time izveštavanje sa bitnih događaja i uključivanje – kako fanova, tako i samih poznatih ličnosti u komunikaciju. Evo šta nam pripremaju.

Facebook je za poznate pripremio „The Mentions Box„, poveći tablet koji će biti u rukama voditelja Billyja Busha dok se mingluje crvenim tepihom. U tabletu će se nalaziti pitanja fanova na koja poznati treba da odgovore tako što zatresu tablet kako bi dobili pitanje i snime odgovor! Neko reče dresirani majmuni? Možemo se složiti.

facebook_i_twitter_u_napadu_na_emmy_v
Twitter je takođe pripremio razne smicalice za poznate. Jedna od njih je specijalizovana kamera koja će snimati sve što može sa crvenog tepiha i ti snimci će se automatski objavljivati na nalogu NBC stanice.  Pored toga, iza scene če biti postavljena specijalna Twitter GIF kabina koja će praviti zanimljive GIFove od reakcija poznatih i objavljivati ih online, a tu je i izvesna Vine 360 stanica da snimi još detalja pod hashtagom #celebritymoments.

Sve u svemu, obično gledanje emisija odavno više nije u trendu, zahvaljujući društvenim mrežama, bombardovani smo na 3D način!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook