Računari i multimedija

HootSuite nadgradnja

HootSuite nadgradnja
Podeli dalje

hootsuite nadgradnjaHootSuite, možda najbolja web aplikacija za praćenje naloga i fan stranica na društvenim mrežama, nedavno je proširila delokrug svojih usluga. Od sada je moguće pratiti i naloge na Instagramu i SlideShareu, kao i manje poznatim Edocru i Zuumu.

HootSuite, možda najbolja web aplikacija za praćenje naloga i fan stranica na društvenim mrežama, nedavno je proširila delokrug svojih usluga. Od sada je moguće pratiti i naloge na Instagramu i SlideShareu, kao i manje poznatim Edocru i Zuumu. 
 
U okviru svoje relativno nove opcije App Directory, pored LinkedIna, sada je moguće i jednostavno praćenje trenutno najpopularnije mobilne društvene mreže – Instagram, a koja nedeljno dobija pet miliona novih korisnika! SlideShare nije potrebno posebno predstavljati, budući da je u pitanju fantastična platforma za postavljanje i deljenje prezentacija.
 

Izvršni direktor HootSuita, Ryan Holmes izjavio je kako su svi u kompaniji uzbuđeni zbog dodavanja novih društvenih mreža, zato što su one fokusirane na lako deljenje multimedijalnog sadržaja. Ove društvene mreže, doprineće korisnicima HootSuita bolju integraciju i dostupnost informacijama koje su im neophodne.

Kada je u pitanju moguća saradnja sa Google+ mrežom, za sada je nepoznato da li će i kada se pojaviti i ova aplikacija, iako je HootSuite izabran za jednog od partnera za upravljanje ovom mrežom.
A za one koji možda još uvek nisu upoznati sa svim koristima od posedovanja naloga na HootSuitu, pročitajte vrlo korisno i detaljno uputstvo na sajtu Agencije Šnajderaj.
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook